Простий і смачний рецепт шоколадного крему для бісквітного торта
Простий шоколадний крем для бісквітного торта приготувати зі звичайних продуктів за лічені хвилини. Кулінарна заготівля добре просочуємо коржі, а також надає їм оригінальний смак.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 500 гр.
Склад:
- Сметана – 300 гр.
- Какао-порошок – 100 гр.
- Цукрова пудра – 120 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
1. У глибокому посуді змішуємо какао і цукрову пудру. Перемішуємо сухі інгредієнти між собою.
2. Вливаємо сметану і розтоплене вершкове масло в суху суміш і починаємо активно збивати міксером, поступово збільшуючи потужність. Готуємо до отримання повітряної маси.
3. Крем повинен вийде легким і злегка густим. До використання за призначенням його можна зберігати в холодильнику. Бажано, у герметичній тарі.