Крем для бісквітного торта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Простий і смачний рецепт шоколадного крему для бісквітного торта

Простий шоколадний крем для бісквітного торта приготувати зі звичайних продуктів за лічені хвилини. Кулінарна заготівля добре просочуємо коржі, а також надає їм оригінальний смак.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 500 гр.

Склад:

  • Сметана – 300 гр.
  • Какао-порошок – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 120 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

1. У глибокому посуді змішуємо какао і цукрову пудру. Перемішуємо сухі інгредієнти між собою.

2. Вливаємо сметану і розтоплене вершкове масло в суху суміш і починаємо активно збивати міксером, поступово збільшуючи потужність. Готуємо до отримання повітряної маси.

3. Крем повинен вийде легким і злегка густим. До використання за призначенням його можна зберігати в холодильнику. Бажано, у герметичній тарі.