Крем для бісквітного торта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Крем зі згущеного молока і вершкового масла для бісквітного торта

Густий і жирний крем виходить зі згущеного молока і вершкового масла. Продукт придатний для просочення бісквітного торта, також він додасть оригінальний насичений смак десерту.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 850 гр.

Склад:

  • Молоко згущене – 480 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Ванілін – 1 гр.

Процес приготування:

1. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника і для зручності розрізаємо на невеликі квадратики.

2. Збиваємо розм’якшене масло міксером, поки продукт не збільшиться вдвічі.

3. Спершу вливаємо в масло половину згущеного молока. Додаємо ванілін.

4. Продовжуємо збивати масу до однорідності.

5. Вливаємо залишилася згущене молоко і продовжуємо працювати міксером до отримання однорідного повітряного крему.

6. Готово! Крем зі згущеного молока і масла можна використовувати за призначенням.