Крем зі згущеного молока і вершкового масла для бісквітного торта
Густий і жирний крем виходить зі згущеного молока і вершкового масла. Продукт придатний для просочення бісквітного торта, також він додасть оригінальний насичений смак десерту.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 850 гр.
Склад:
- Молоко згущене – 480 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Ванілін – 1 гр.
Процес приготування:
1. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника і для зручності розрізаємо на невеликі квадратики.
2. Збиваємо розм’якшене масло міксером, поки продукт не збільшиться вдвічі.
3. Спершу вливаємо в масло половину згущеного молока. Додаємо ванілін.
4. Продовжуємо збивати масу до однорідності.
5. Вливаємо залишилася згущене молоко і продовжуємо працювати міксером до отримання однорідного повітряного крему.
6. Готово! Крем зі згущеного молока і масла можна використовувати за призначенням.