Крем зі сметани і згущеного молока для бісквітного торта
Рідкий крем зі сметани і згущеного молока підходить для просочення бісквітних тортів. Заготівля виходить легкою і в міру солодким. Також вас порадує простий і швидкий процес приготування.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 800 гр.
Склад:
- Молоко згущене – 400 гр.
- Сметана – 400 гр.
- Екстракт ванілі – 1 ч. л.
- Коньяк – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Сметану виливаємо в глибокий посуд і збиваємо на високій потужності 3-4 хвилини. Продукт повинен стати більш повітряним.
2. Вливаємо до сметані згущене молоко. Розмішуємо обидва інгредієнта.
3. Додаємо ваніль і трохи коньяку. Продовжуємо збивати крем до повної готовності. На це піде приблизно 5-7 хвилин.
4. Крем зі сметани і згущеного молока відразу готовий до подальшого застосування. Можна просочувати бісквіт.