Крем для бісквітного торта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Крем зі сметани і згущеного молока для бісквітного торта

Рідкий крем зі сметани і згущеного молока підходить для просочення бісквітних тортів. Заготівля виходить легкою і в міру солодким. Також вас порадує простий і швидкий процес приготування.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 800 гр.

Склад:

  • Молоко згущене – 400 гр.
  • Сметана – 400 гр.
  • Екстракт ванілі – 1 ч. л.
  • Коньяк – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Сметану виливаємо в глибокий посуд і збиваємо на високій потужності 3-4 хвилини. Продукт повинен стати більш повітряним.

2. Вливаємо до сметані згущене молоко. Розмішуємо обидва інгредієнта.

3. Додаємо ваніль і трохи коньяку. Продовжуємо збивати крем до повної готовності. На це піде приблизно 5-7 хвилин.

4. Крем зі сметани і згущеного молока відразу готовий до подальшого застосування. Можна просочувати бісквіт.