Крем-суп з шампіньйонів в мультиварці
Крем-суп з шампіньйонів в мультиварці виходить неймовірно поживним, ароматним і цікавим за смаком. На його приготування ви не витратите багато часу. Для цього скористайтеся перевіреним кулінарним рецептом з нашої збірки. Урізноманітніть обіднє меню.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Гриби печериці – 350 гр.
- Вода – 300 мл
- Зелень – 10 гр.
- Цибуля ріпчаста – 140 гр.
- Морква – 150 гр.
- Молоко – 1 л
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Добре гриби промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю.
Крок 3. Очищену моркву натираємо на крупній тертці.
Крок 4. Зелень вибираємо за смаком і подрібнюємо ножем.
Крок 5. Мультиварку включаємо в режимі для смаження. Виливаємо в чашу рослинне масло.
Крок 6. Викладаємо в розігріте масло цибулю і моркву. Смажимо до м’якості при відкритій кришці. Періодично перемішуємо.
Крок 7. Викладаємо сюди гриби, додаємо сіль, молоко і воду. Перемішуємо.
Крок 8. Закриваємо кришку і включаємо режим «суп» на 30 хвилин. Чекаємо завершення програми.
Крок 9. Далі готовий суп подрібнюємо заглибним блендером.
Крок 10. Крем-суп з шампіньйонів в мультиварці готовий. Розливайте по тарілках, доповнюйте зеленню, сухариками і подавайте до столу!