Крем-суп з шампіньйонів – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Крем-суп з шампіньйонів в мультиварці

Крем-суп з шампіньйонів в мультиварці виходить неймовірно поживним, ароматним і цікавим за смаком. На його приготування ви не витратите багато часу. Для цього скористайтеся перевіреним кулінарним рецептом з нашої збірки. Урізноманітніть обіднє меню.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Гриби печериці – 350 гр.
  • Вода – 300 мл
  • Зелень – 10 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 140 гр.
  • Морква – 150 гр.
  • Молоко – 1 л
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Добре гриби промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю.

Крок 3. Очищену моркву натираємо на крупній тертці.

Крок 4. Зелень вибираємо за смаком і подрібнюємо ножем.

Крок 5. Мультиварку включаємо в режимі для смаження. Виливаємо в чашу рослинне масло.

Крок 6. Викладаємо в розігріте масло цибулю і моркву. Смажимо до м’якості при відкритій кришці. Періодично перемішуємо.

Крок 7. Викладаємо сюди гриби, додаємо сіль, молоко і воду. Перемішуємо.

Крок 8. Закриваємо кришку і включаємо режим «суп» на 30 хвилин. Чекаємо завершення програми.

Крок 9. Далі готовий суп подрібнюємо заглибним блендером.

Крок 10. Крем-суп з шампіньйонів в мультиварці готовий. Розливайте по тарілках, доповнюйте зеленню, сухариками і подавайте до столу!