Крем з маскарпоне для торта – 8 рецептів з покроковими фото

Як приготувати смачний крем з маскарпоне і маслом для торта?

Звичайний крем на основі вершкового масла може здаватися надмірно важким або нудотним, однак в поєднанні з сиром маскарпоне набуває необхідну легкість і ніжність. Апельсиновий лікер надає насиченості смаку і аромату крему. При бажанні його можна замінити будь-яким іншим.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування: 5 хв

Порцій – 1.

Склад:

  • Сир вершковий сир – 400 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • цукрова Пудра – 120 гр.
  • Лимон (цедра) – 1,5 ст. л.
  • Лікер апельсиновий – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Масло перед приготуванням потрібно потримати в теплому приміщенні для розм’якшення.

2. Масло м’якої консистенції збивають з цукровою пудрою.

3. Коли маса стане однорідною, додають до неї цедру і лікер.

4. Сир до моменту його використання слід тримати в холодильнику і розім’яти прямо в упаковці, а потім його кладуть у масляну масу.

5. Крем збивають міксером на низьких оборотах і відразу ж використовують для прикраси тортів і тістечок. Слід пам’ятати, що, якщо наносити крем на гарячу випічку, він може потекти через що міститься в ньому масла. Тому краще спочатку коржі охолодити, а потім використовувати крем.