Як приготувати смачний крем з маскарпоне і маслом для торта?
Звичайний крем на основі вершкового масла може здаватися надмірно важким або нудотним, однак в поєднанні з сиром маскарпоне набуває необхідну легкість і ніжність. Апельсиновий лікер надає насиченості смаку і аромату крему. При бажанні його можна замінити будь-яким іншим.
Час приготування: 25 хв.
Час приготування: 5 хв
Порцій – 1.
Склад:
- Сир вершковий сир – 400 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- цукрова Пудра – 120 гр.
- Лимон (цедра) – 1,5 ст. л.
- Лікер апельсиновий – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Масло перед приготуванням потрібно потримати в теплому приміщенні для розм’якшення.
2. Масло м’якої консистенції збивають з цукровою пудрою.
3. Коли маса стане однорідною, додають до неї цедру і лікер.
4. Сир до моменту його використання слід тримати в холодильнику і розім’яти прямо в упаковці, а потім його кладуть у масляну масу.
5. Крем збивають міксером на низьких оборотах і відразу ж використовують для прикраси тортів і тістечок. Слід пам’ятати, що, якщо наносити крем на гарячу випічку, він може потекти через що міститься в ньому масла. Тому краще спочатку коржі охолодити, а потім використовувати крем.