Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта – 7 рецептів з покроковими фото

Смачний крем для домашніх тортів — зі згущеного молока і вершкового масла. Він відрізняється ніжним солодким смаком і зручним нанесенням на коржі. Крім того, його дуже легко приготувати. Використовуйте для цього перевірену кулінарну збірку з 7-і рецептів з покроковим описом і фотографіями.

Крем зі згущеного молока і вершкового масла для бісквітного торта

найпростіший крем для домашнього торта можна приготувати зі згущеного молока і вершкового масла. Продукт вийде густим і неймовірно смачним. Ідеально підходить для бісквітів.

Інгредієнти на
0.7 кг.

  • Згущене молоко 480 гр.
  • Масло вершкове 200 гр.
  • Ванілін 1 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта? Підготуємо необхідні продукти.
  2. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника, ділимо його на невеликі шматочки і кладемо в глибоку миску.
  3. Збиваємо масло до отримання однорідної і пишної маси.
  4. Вливаємо сюди банку згущеного молока і додаємо трохи ваніліну для аромату.
  5. Знову збиваємо з допомогою міксера.
  6. Коли маса знову стане однорідною, вливаємо 100 грам з другої банки згущеного молока і продовжуємо збивати.
  7. Ніжний крем з масла і згущеного молока готовий. Використовуйте його для обмазування бісквітів.