Смачний крем для домашніх тортів — зі згущеного молока і вершкового масла. Він відрізняється ніжним солодким смаком і зручним нанесенням на коржі. Крім того, його дуже легко приготувати. Використовуйте для цього перевірену кулінарну збірку з 7-і рецептів з покроковим описом і фотографіями.
Крем зі згущеного молока і вершкового масла для бісквітного торта
найпростіший крем для домашнього торта можна приготувати зі згущеного молока і вершкового масла. Продукт вийде густим і неймовірно смачним. Ідеально підходить для бісквітів.
Інгредієнти на
0.7 кг.
- Згущене молоко 480 гр.
- Масло вершкове 200 гр.
- Ванілін 1 гр.
Процес приготування:
- Як приготувати крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта? Підготуємо необхідні продукти.
- Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника, ділимо його на невеликі шматочки і кладемо в глибоку миску.
- Збиваємо масло до отримання однорідної і пишної маси.
- Вливаємо сюди банку згущеного молока і додаємо трохи ваніліну для аромату.
- Знову збиваємо з допомогою міксера.
- Коли маса знову стане однорідною, вливаємо 100 грам з другої банки згущеного молока і продовжуємо збивати.
- Ніжний крем з масла і згущеного молока готовий. Використовуйте його для обмазування бісквітів.
