Крем зі згущеного молока, вершкового масла та вершків для торта
Простий і неймовірно смачний крем для домашніх тортів можна приготувати зі згущеного молока, жирних вершків та вершкового масла. Маса вийде густий і зручною для обмазування коржів.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 850 гр.
Склад:
- Масло вершкове – 300 гр.
- Молоко згущене – 1 банка.
- Вершки жирні – 320 мл
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь дістаємо вершкове масло з холодильника. Воно повинно стати м’яким.
Крок 2. З’єднуємо масло зі згущеним молоком. Збиваємо міксером до отримання пишною і повітряної маси.
Крок 3. Окремо збиваємо жирні вершки до утворення стійких піків.
Крок 4. З’єднуємо обидві маси і акуратно розмішуємо лопаткою зверху вниз до однорідності.
Крок 5. Повітряний солодкий крем для Вашого торта готовий. Використовуйте за призначенням!