Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта – 7 рецептів з покроковими фото

Крем зі згущеного молока, вершкового масла та вершків для торта

Простий і неймовірно смачний крем для домашніх тортів можна приготувати зі згущеного молока, жирних вершків та вершкового масла. Маса вийде густий і зручною для обмазування коржів.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 850 гр.

Склад:

  • Масло вершкове – 300 гр.
  • Молоко згущене – 1 банка.
  • Вершки жирні – 320 мл

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь дістаємо вершкове масло з холодильника. Воно повинно стати м’яким.

Крок 2. З’єднуємо масло зі згущеним молоком. Збиваємо міксером до отримання пишною і повітряної маси.

Крок 3. Окремо збиваємо жирні вершки до утворення стійких піків.

Крок 4. З’єднуємо обидві маси і акуратно розмішуємо лопаткою зверху вниз до однорідності.

Крок 5. Повітряний солодкий крем для Вашого торта готовий. Використовуйте за призначенням!