Шоколадний крем зі згущеного молока, вершкового масла і какао
Яскравий шоколадний крем для домашніх десертів можна приготувати з згущеного молока, вершкового масла і какао-порошку. Ласощі вийде ніжним і смачним. Оцініть простий покроковий рецепт.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 470 гр.
Склад:
- Масло вершкове – 200 гр.
- Молоко згущене – 200 гр.
- Какао – 1/3 склянки
- Ванілін – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника, щоб воно стало м’яким.
Крок 2. Збиваємо продукт до утворення пишної і повітряної маси. Вона помітно збільшиться в розмірі.
Крок 3. Поступово вливаємо сюди згущене молоко і продовжуємо збивати.
Крок 4. В кінці додаємо вказану кількість какао-порошку, додаємо ванілін. Збиваємо до однорідності і зникнення грудочок.
Крок 5. Ніжний шоколадний крем зі згущеного молока, масла і какао готовий. Використовуйте його для приготування домашніх десертів.