Курча тютюну в духовці – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Курча тютюну в духовці у фользі

Курча тютюну в духовці у фользі вразить вас своїм апетитним виглядом і незабутнім смаком. Можна подавати до столу з гарячими гарнірами, свіжими овочами або соліннями. Для швидкого і нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.

Час готування – 3 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Курча – 1 кг
  • Часник – 3 зубчики.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Ось як приготувати курчати тютюну в духовці у фользі. Вибираємо невелику тушку і добре промиваємо її під водою.

Крок 2. Для маринаду подрібнюємо часник. Вимішуємо його з маслом, гірчицею, сіллю і спеціями.

Крок 3. Курча розрізаємо вздовж грудей.

Крок 4. Руками розкриваємо тушку.

Крок 5. Накриваємо її плівкою і відбиваємо кухонним молоточком.

Крок 6. Форму для запікання промазуємо маслом. Кладемо сюди птицю і обмазуємо її заправкою. Відправляємо маринуватися в холодильник на 2 години.

Крок 7. Закриваємо маринованого курчати фольгою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо 30 хвилин з кожного боку. У процесі запікання відкриваємо фольгу і перевертаємо заготовку.

Крок 8. Курча тютюну в духовці у фользі готовий. Апетитне блюдо можна пробувати!