Курча тютюну в духовці у фользі
Курча тютюну в духовці у фользі вразить вас своїм апетитним виглядом і незабутнім смаком. Можна подавати до столу з гарячими гарнірами, свіжими овочами або соліннями. Для швидкого і нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.
Час готування – 3 години 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Курча – 1 кг
- Часник – 3 зубчики.
- Сіль – 1 ч. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Ось як приготувати курчати тютюну в духовці у фользі. Вибираємо невелику тушку і добре промиваємо її під водою.
Крок 2. Для маринаду подрібнюємо часник. Вимішуємо його з маслом, гірчицею, сіллю і спеціями.
Крок 3. Курча розрізаємо вздовж грудей.
Крок 4. Руками розкриваємо тушку.
Крок 5. Накриваємо її плівкою і відбиваємо кухонним молоточком.
Крок 6. Форму для запікання промазуємо маслом. Кладемо сюди птицю і обмазуємо її заправкою. Відправляємо маринуватися в холодильник на 2 години.
Крок 7. Закриваємо маринованого курчати фольгою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо 30 хвилин з кожного боку. У процесі запікання відкриваємо фольгу і перевертаємо заготовку.
Крок 8. Курча тютюну в духовці у фользі готовий. Апетитне блюдо можна пробувати!