Курка в рукаві в духовці – 10 рецептів запеченої курки з покроковими фото

Курка в рукаві з хрусткою скоринкою

Рукав для запікання дозволяє отримати більш соковиті і ніжні продукти. Але це не завадить вам приготувати рум’яну курку з хрусткою скоринкою. Підходить таке блюдо, як для сімейного обіду, так і для святкового меню.

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Курка – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа для курки – 2 ч. л.

Процес приготування:

1. Курячу тушку старанно промиваємо під водою і даємо їй обсохнути.

2. У невеликій мисці з’єднуємо майонез, томатну пасту, сіль і курячу приправу.

3. Перемішуємо продукти до отримання однорідної суміші.

4. Ретельно обмазуємо курку підготовленою масою.

5. Відправляємо курку в пакет для запікання, зав’язуємо його і готуємо 40 хвилин. Оптимальна температура духовки – 200 градусів.

6. Через це час надрізаємо рукав. Продовжуємо готувати 10 хвилин до появи рум’яної скоринки.

7. Хрустка курочка для вашої вечері готова!