Курка в рукаві з хрусткою скоринкою
Рукав для запікання дозволяє отримати більш соковиті і ніжні продукти. Але це не завадить вам приготувати рум’яну курку з хрусткою скоринкою. Підходить таке блюдо, як для сімейного обіду, так і для святкового меню.
Час готування: 1 година 10 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Курка – 1 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Приправа для курки – 2 ч. л.
Процес приготування:
1. Курячу тушку старанно промиваємо під водою і даємо їй обсохнути.
2. У невеликій мисці з’єднуємо майонез, томатну пасту, сіль і курячу приправу.
3. Перемішуємо продукти до отримання однорідної суміші.
4. Ретельно обмазуємо курку підготовленою масою.
5. Відправляємо курку в пакет для запікання, зав’язуємо його і готуємо 40 хвилин. Оптимальна температура духовки – 200 градусів.
6. Через це час надрізаємо рукав. Продовжуємо готувати 10 хвилин до появи рум’яної скоринки.
7. Хрустка курочка для вашої вечері готова!












