Куряче філе з замороженими овочами на сковороді
Куряче філе маринується з часником, лимонним соком, зеленню, сіллю і сметаною. Потім воно обсмажується на сковороді, туди додаються заморожені овочі і все гаситься під кришкою до готовності. Виходить дуже смачне і корисне блюдо.
Час готування: 45 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порції – 1.
Склад:
- Філе куряче – 1 шт.
- Овочі заморожені – 300 гр.
- Масло рослинне – ½ ст. л.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Часник – 2 зубчики.
- Зелень – 2-3 гілочки.
- Сік лимонний – 1 ст. л.
- Сметана – 2 ст. л.
- Сіль – ½ ч. л.
Процес приготування:
1. Для початку готуємо куряче філе. Промиваємо під проточною водою і обсушуємо на паперовому рушнику. Потім нарізаємо його невеликими шматочками і перекладаємо в ємність, у якій будемо маринувати. Додаємо до курки дрібно нарізаний часник, зелень, лимонний сік, сметану і сіль.
2. Все ретельно перемішуємо, щоб філе було повністю покрито маринадом. Залишаємо його при кімнатній температурі на 1 годину, щоб воно добре добре просочилося.
3. Через деякий час розтоплюємо на сковороді вершкове масло і додаємо туди невелику кількість рослинної. Викладаємо туди промаринованное куряче філе і обсмажуємо його протягом 5 хвилин. Далі накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на невеликому вогні близько 10 хвилин.
4. Тепер відправляємо в курці заморожені овочі, все перемішуємо і смажимо 5 хвилин. Потім зменшуємо вогонь, знову накриваємо кришкою і готуємо ще 10-15 хвилин, поки овочі не будуть повністю готові.
5. Розкладаємо готову страву по тарілках і подаємо до столу ніжне куряче філе з овочами. Приємного апетиту!