Оладки з курячої грудки з крохмалем і майонезом
Ніжні та яскраві за смаком курячі оладки можна приготувати з додаванням майонезу і крохмалю. Гаряче частування порадує цікавим смаком і поживністю. Порадуйте себе і своїх рідних!
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- куряче Філе – 600 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Крохмаль – 40 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Часник – 2 зубчики.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. На дрібні шматочки розбираємо розморожене філе куряче.
2. Перекладаємо його в глибоку миску і доповнюємо подрібненою зеленню.
3. Розбиваємо до продуктів куряче яйце.
4. Посипаємо вміст сіллю, перцем і пропущеними через прес зубчиками часнику.
5. Далі викладаємо крохмаль і майонез.
6. Вимішуємо тісто до однорідного розподілу всіх інгредієнтів.
7. За допомогою ложки викладаємо заготовку в гаряче масло в сковороді.
8. Смажимо частування до рум’янцю з обох сторін.
9. Ароматні і смачні курячі оладки готові, пробуйте!