Курячі оладки – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Оладки з курячої грудки з крохмалем і майонезом

Ніжні та яскраві за смаком курячі оладки можна приготувати з додаванням майонезу і крохмалю. Гаряче частування порадує цікавим смаком і поживністю. Порадуйте себе і своїх рідних!

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • куряче Філе – 600 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Крохмаль – 40 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. На дрібні шматочки розбираємо розморожене філе куряче.

2. Перекладаємо його в глибоку миску і доповнюємо подрібненою зеленню.

3. Розбиваємо до продуктів куряче яйце.

4. Посипаємо вміст сіллю, перцем і пропущеними через прес зубчиками часнику.

5. Далі викладаємо крохмаль і майонез.

6. Вимішуємо тісто до однорідного розподілу всіх інгредієнтів.

7. За допомогою ложки викладаємо заготовку в гаряче масло в сковороді.

8. Смажимо частування до рум’янцю з обох сторін.

9. Ароматні і смачні курячі оладки готові, пробуйте!