М’які і дуже смачні курячі шлунки з грибами в сметані
Апетитні курячі шлунки стануть ще пахучіше і насиченим смаком з додаванням грибів. Продукти чудово доповнять один одного. Спробуйте блюдо для вашого домашнього обіду.
Час готування: 1 год
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Шлунок курячий – 500 гр.
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сметана – 100 гр.
- Борошно – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Зелень – за смаком.
- Масло рослинне – 40 мл
Процес приготування:
1. Шлунки промиваємо і видаляємо з них жир. Після цього розрізаємо їх навпіл і кладемо в каструлю або сковороду з рослинним маслом.
2. Тушкуємо субпродукти до їх повного розм’якшення 30-40 хвилин на слабкому вогні.
3. Натираємо моркву і нарізаємо півкільцями цибулю. Відправляємо овочі до шлунків.
4. Нарізаємо на частини печериці і також кладемо їх до вмісту.
5. Змішуємо сметану з борошном і додаємо її в блюдо. Також посипаємо продукти сіллю і меленим перцем.
6. Розмішуємо вміст, тушкуємо 10 хвилин і вимикаємо плиту.
7. Розкладаємо апетитні шлунки з грибами по тарілках, посипаємо їх подрібненою свіжою зеленню і подаємо до столу. Готово!