Курячі шлунки – 10 рецептів приготування з покроковими фото

М’які і дуже смачні курячі шлунки з грибами в сметані

Апетитні курячі шлунки стануть ще пахучіше і насиченим смаком з додаванням грибів. Продукти чудово доповнять один одного. Спробуйте блюдо для вашого домашнього обіду.

Час готування: 1 год

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Шлунок курячий – 500 гр.
  • Гриби шампіньйони – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – 40 мл

Процес приготування:

1. Шлунки промиваємо і видаляємо з них жир. Після цього розрізаємо їх навпіл і кладемо в каструлю або сковороду з рослинним маслом.

2. Тушкуємо субпродукти до їх повного розм’якшення 30-40 хвилин на слабкому вогні.

3. Натираємо моркву і нарізаємо півкільцями цибулю. Відправляємо овочі до шлунків.

4. Нарізаємо на частини печериці і також кладемо їх до вмісту.

5. Змішуємо сметану з борошном і додаємо її в блюдо. Також посипаємо продукти сіллю і меленим перцем.

6. Розмішуємо вміст, тушкуємо 10 хвилин і вимикаємо плиту.

7. Розкладаємо апетитні шлунки з грибами по тарілках, посипаємо їх подрібненою свіжою зеленню і подаємо до столу. Готово!