Соковиті і м’які курячі шлунки, запечені в духовці
Ароматні й соковиті курячі шлунки можна запекти в духовці, що дозволить зберегти всі їхні поживні і корисні властивості. Страва ідеально підійде до будь-якого гарніру. Подавайте на обід або вечерю!
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Шлунок курячий – 600 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Сметана – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 40 мл
Процес приготування:
1. Шлунки гарненько промиваємо під водою і знімаємо з них плівку.
2. Далі субпродукти обдаємо окропом і посипаємо сіллю і спеціями. Перекладаємо їх у обмащений маслом форму для випікання.
3. Чистимо овочі. Потім цибулю подрібнюємо будь-яким звичним для вас способом, а моркву натираємо на середню терку.
4. Викладаємо овочі до шлунків і ретельно обмазуємо їх сметаною. Відправляємо страву на 30 хвилин у духовку. Готуємо при температурі 200 градусів.
5. Викладаємо запечені шлунки на тарілки і подаємо їх з картоплею або іншим гарніром за смаком. Готово!