Курячі шлунки – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Соковиті і м’які курячі шлунки, запечені в духовці

Ароматні й соковиті курячі шлунки можна запекти в духовці, що дозволить зберегти всі їхні поживні і корисні властивості. Страва ідеально підійде до будь-якого гарніру. Подавайте на обід або вечерю!

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Шлунок курячий – 600 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Сметана – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 40 мл

Процес приготування:

1. Шлунки гарненько промиваємо під водою і знімаємо з них плівку.

2. Далі субпродукти обдаємо окропом і посипаємо сіллю і спеціями. Перекладаємо їх у обмащений маслом форму для випікання.

3. Чистимо овочі. Потім цибулю подрібнюємо будь-яким звичним для вас способом, а моркву натираємо на середню терку.

4. Викладаємо овочі до шлунків і ретельно обмазуємо їх сметаною. Відправляємо страву на 30 хвилин у духовку. Готуємо при температурі 200 градусів.

5. Викладаємо запечені шлунки на тарілки і подаємо їх з картоплею або іншим гарніром за смаком. Готово!