Ніжні курячі відбивні з цибулею в духовці
Курячі відбивні з цибулею – доступне в усіх відношеннях блюдо. Воно недороге, легка в приготуванні і здатне досхочу нагодувати всю сім’ю. Саме завдяки луку, м’ясо в духовці під час запікання не пересихає.
Час готування: 65
Час приготування: 30 хв
Порцій – 3-4
Склад:
- Філе куряче – 600-800 гр.
- Спеції для курки – за смаком.
- Сир – 150-160 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Цибуля – 1 шт.
- Майонез – 50-60 мл
- Сіль – 0,25 ч. л.
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе розморозьте, промийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте на кілька рівних пластинок. Кожен шматочок м’яса відбийте молоточком з обох сторін.Крок 2. Деко змастіть соняшниковою олією, викладіть на нього відбивні, посоліть і приправте їх по смаку. Залиште м’ясо на 10-15 хвилин, щоб воно просочилося спеціями.
Крок 3. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими кільцями. Розкладіть його по м’ясу.
Крок 4. Потім змастіть заготовки майонезом і посипте тертим сиром.
Крок 5. Духовку заздалегідь розігрійте до 190 градусів. Надішліть лист з курячими відбивними в духовку на 25-30 хвилин. Подавайте відбивні в гарячому вигляді з будь-яким гарніром або соусом.