Курячі відбивні в духовці

Ніжні курячі відбивні з цибулею в духовці

Курячі відбивні з цибулею – доступне в усіх відношеннях блюдо. Воно недороге, легка в приготуванні і здатне досхочу нагодувати всю сім’ю. Саме завдяки луку, м’ясо в духовці під час запікання не пересихає.

Час готування: 65

Час приготування: 30 хв

Порцій – 3-4

Склад:

  • Філе куряче – 600-800 гр.
  • Спеції для курки – за смаком.
  • Сир – 150-160 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Майонез – 50-60 мл
  • Сіль – 0,25 ч. л.
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе розморозьте, промийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте на кілька рівних пластинок. Кожен шматочок м’яса відбийте молоточком з обох сторін.Крок 2. Деко змастіть соняшниковою олією, викладіть на нього відбивні, посоліть і приправте їх по смаку. Залиште м’ясо на 10-15 хвилин, щоб воно просочилося спеціями.

Крок 3. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими кільцями. Розкладіть його по м’ясу.

Крок 4. Потім змастіть заготовки майонезом і посипте тертим сиром.

Крок 5. Духовку заздалегідь розігрійте до 190 градусів. Надішліть лист з курячими відбивними в духовку на 25-30 хвилин. Подавайте відбивні в гарячому вигляді з будь-яким гарніром або соусом.