Куриня грудка – 10 простих і смачних рецептів приготування страв з покроковими фото

Відбивні з курячої грудки на сковороді

Відбивні з курячої грудки на сковороді виходять неймовірно смачними, апетитними та рум’яними. Таке частування ідеально підійде для обіду чи вечері. Подавайте до столу з улюбленими гарнірами. А для приготування використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Купка куряча – 1 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Спеції – до смаку.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 4 ст.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Курячі грудки розділяємо на філе. Далі філе обробляють на стейки однакової товщини.

Крок 2. Закриваємо м’ясо птиці плівкою та відбиваємо кухонним молоточком.

Крок 3. Потім підготовлені філе посипаємо сіллю та спеціями.

Крок 4. Курячі яйця збиваємо зі щіпкою солі. Сюди занурюємо кожен шматочок курки.

Крок 5. Далі продукт обвалюємо в борошні з обох боків.

Крок 6. Перекладаємо заготовки на сковороду з олією.

Крок 7. Обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків.

Крок 8. Відбивні з курячої грудки на сковороді готові. Подавайте до столу з улюбленими гарнірами!