Курячий суп з фрикадельками та локшиною
Курячий суп з фрикадельками та локшиною – це цікава та апетитна кулінарна ідея для вашого сімейного обіду. Гаряча страва порадує яскравим смаком та поживними властивостями. Для нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Філе куряче – 400 гр.
 - Картопля – 3 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 2 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Локшина – 100 гр.
 - Лавровий лист – 2 шт.
 - Сіль – 1 год.
 - Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком.
Крок 2. Картоплю очищаємо від шкірки, промиваємо під водою і обробляємо на невеликі кубики. Відправляємо продукт у каструлю із киплячою підсоленою водою. Також ви можете використовувати курячий бульйон.

Крок 3. Цибулю очищаємо і дрібно рубаємо ножем. Морквину натираємо на тертці. Овочі відправляємо у каструлю з картоплею. Додаємо спеції.

Крок 4. Куряче філе прокручуємо через м’ясорубку або подрібнюємо у блендері. Солимо на смак і вимішуємо.

Крок 5. Мокрими руками з фаршу ліпимо акуратні фрикадельки, опускаємо їх у киплячий суп. Варимо 10 хвилин після кипіння.

Крок 6. Далі в суп відправляємо локшину, варимо кілька хвилин і вимикаємо вогонь.

Крок 7. Курячий суп з фрикадельками та локшиною готовий. Розливайте по тарілках та подавайте до столу!













