Курка з печерицями та картоплею у вершковому соусі на сковороді
Курка з печерицями та картоплею у вершковому соусі на сковороді порадує вас яскравим смаком, поживними властивостями та апетитним зовнішнім виглядом. Така страва стане чудовим рішенням для вашого сімейного обіду або вечері. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Картопля – 1 кг.
- Вода – 1 л.
- Курка – 0,5 кг.
- Гриби печериці – 150 гр.
- Брокколі – 300 гр.
- Вершки 20% – 250 мл.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Крохмаль – 3 ст.л.
- Олія вершкове – 2 ст.л.
- Сіль за смаком.
- Спеції – до смаку.
- Базилік – до смаку.
- Кріп – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо картоплю та цибулю, ріжемо овочі невеликими шматочками. У глибокій сковороді розтоплюємо вершкове масло.
Крок 2. Обсмажуємо у сковороді цибулю. Додаємо картоплю та заливаємо водою. Солимо та готуємо під кришкою близько 15 хвилин.
Крок 3. Ріжемо невеликими шматочками курку і кладемо її в сковороду із вмістом. Готуємо ще 15 хвилин.
Крок 4. Далі сюди додаємо порізані гриби та броколі, попередньо поділені на суцвіття.
Крок 5. Вливаємо вершки та готуємо 10 хвилин. Розмішуємо крохмаль із невеликою кількістю води та вливаємо у загальну масу.
Крок 6. Стомлюємо частування до загусання. Доповнюємо сіллю та спеціями.
Крок 7. Курка з печерицями та картоплею у вершковому соусі на сковороді готова. Подавайте до столу, прикрасивши зеленню і пригощайтеся!