Квашена капуста на 3 літри в банку – 6 рецептів хрусткою і соковитою капусти

Квашена капуста швидкого приготування за 3 дні

Швидко і просто заквасити капусту можна в трилітровій банці. Соковитий і корисний продукт буде готовий вже через три дні. Порадуйте домашніх хрустким овочевим салатом.

Час готування: 3 дні

Час приготування: 3 дні

Порцій – 3 л.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 2 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – 60 гр.
  • Вода – 4 склянки

Процес приготування:

1. Підготуємо овочі та сіль. З качана можна зняти верхні листки, вони найчастіше бувають забруднені.

2. Далі капусту дрібно нарізаємо будь-яким зручним способом.

3. Чистимо моркву натираємо на тертку.

4. З’єднуємо обидва продукту один з одним.

5. Овочі ретельно розминаємо руками до виділення рідини.

6. У остигнула кип’яченій воді розчиняємо потрібну кількість солі.

7. Овочеву суміш щільно укладаємо в трилітрову банку і заливаємо розсолом.

8. Наполягаємо заготівлю три дні, злегка прикривши кришкою.

9. Через деякий час розмішуємо квашену капусту, закриваємо її і ставимо на зберігання.