Квашена капуста швидкого приготування за 3 дні
Швидко і просто заквасити капусту можна в трилітровій банці. Соковитий і корисний продукт буде готовий вже через три дні. Порадуйте домашніх хрустким овочевим салатом.
Час готування: 3 дні
Час приготування: 3 дні
Порцій – 3 л.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 2 кг
 - Морква – 1 шт.
 - Сіль – 60 гр.
 - Вода – 4 склянки
 
Процес приготування:
1. Підготуємо овочі та сіль. З качана можна зняти верхні листки, вони найчастіше бувають забруднені.
2. Далі капусту дрібно нарізаємо будь-яким зручним способом.
3. Чистимо моркву натираємо на тертку.
4. З’єднуємо обидва продукту один з одним.
5. Овочі ретельно розминаємо руками до виділення рідини.
6. У остигнула кип’яченій воді розчиняємо потрібну кількість солі.
7. Овочеву суміш щільно укладаємо в трилітрову банку і заливаємо розсолом.
8. Наполягаємо заготівлю три дні, злегка прикривши кришкою.
9. Через деякий час розмішуємо квашену капусту, закриваємо її і ставимо на зберігання.












