Зручний домашній спосіб закваски капусти – в каструлі. Овоч виходить соковитим, хрустким і апетитним. Його можна подавати як самостійну закуску або разом із гарячими стравами до обіду або вечері. Використовуйте для приготування 6 класичних рецептів з докладним описом і покроковими фото.
Як приготувати квашену капусту швидкого приготування в каструлі?
Швидкий спосіб заквасити капусту – великою і зручною каструлі. Готове частування виходить соковитим і насиченим смаком. Його можна подавати як закуску або використовувати в приготуванні інших страв.
Інгредієнти на
10 порц.
- Капуста білоголова 3 кг
- Морква 2 шт.
- Кмин 60 гр.
- Сіль 3 ст. л.
Процес приготування:
- Як приготувати соковиту і хрустку квашена капуста в каструлі? Білокачанну капусту промиваємо, нарізаємо її тонкою соломкою і занурюємо в каструлю. Відразу продукт розминаємо руками для виділення соку.
- Доповнюємо овоч тертою морквою, кмином і сіллю.
- Перемішуємо вміст каструлі. Знову натискаємо на масу для ще більшого появи рідини.
- Закриваємо заготівлю тарілкою. Зверху встановлюємо вантаж. Залишаємо конструкцію на три дні. Протягом кожних трьох днів, по кілька разів на день проколюємо капусту, щоб випускати вуглекислий газ.
- Потім розмішуємо готову масу.
- Щільно укладаємо квашену капусту в банки, закриваємо кришками і забирає на зберігання.
