Класична квашена капуста з морквою в каструлі
Смачну і соковиту квашену капусту можна приготувати з додаванням моркви за класичним рецептом. Холодна закуска різноманітить ваше меню і стане яскравим доповненням до інших страв.
Час готування: 3 діб
Час приготування: 3 діб
Порцій – 10
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 1 кг
- Морква – 2 шт.
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Вибираємо відповідний качан капусти, промиваємо під холодною водою і нарізаємо тонкою і довгою соломкою.
2. Додаємо до капусти терту моркву. Розмішуємо продукти до рясного виділення соку.
3. Кладемо овочі в каструлю, доповнюємо їх сіллю і цукром. Розмішуємо і ставимо під гніт на троє діб.
4. Кожен день піднімаємо гніт, щоб перемішати масу і випустити вуглекислий газ. З часом виділиться велика кількість рідини.
5. Соковита квашена капуста по класичному рецепту готова. Пробувати частування можна після охолодження.