Квасолевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як зварити смачну квасолевий суп в мультиварці?

Щоб приготувати суп з квасолею в мультиварці, не потрібно особливих навичок або кулінарних знань: потрібно взяти зазначену в рецепті кількість інгредієнтів і дотримуватися технологію приготування. Виходить смачне і наваристое блюдо, яке сподобається всім членам сім’ї.

Час приготування: 40 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Квасоля червона в томаті – 1 банку.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 6 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Базилік сушений – за смаком.
  • Паприка мелена – за смаком.
  • Часник гранульований – за смаком.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Очищений і вимитий картоплю нарізати невеликими кубиками, цибулю подрібнити.

2. У ємність мультиварки скласти цибуля, морква з картоплею і готувати в режимі «Випічка» кілька хвилин.

3. Додати до овочів томатну пасту і квасоля, долити води, розмішати.

4. Довести до смаку, додавши сіль, спеції і мелений перець.

5. Включити режим «Гасіння» і готувати суп 30 хвилин. Подавати з хлібом або сирними грінками.