Як зварити смачну квасолевий суп в мультиварці?
Щоб приготувати суп з квасолею в мультиварці, не потрібно особливих навичок або кулінарних знань: потрібно взяти зазначену в рецепті кількість інгредієнтів і дотримуватися технологію приготування. Виходить смачне і наваристое блюдо, яке сподобається всім членам сім’ї.
Час приготування: 40 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Квасоля червона в томаті – 1 банку.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Картопля – 6 шт.
- Морква – 1 шт.
- Базилік сушений – за смаком.
- Паприка мелена – за смаком.
- Часник гранульований – за смаком.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Очищений і вимитий картоплю нарізати невеликими кубиками, цибулю подрібнити.
2. У ємність мультиварки скласти цибуля, морква з картоплею і готувати в режимі «Випічка» кілька хвилин.
3. Додати до овочів томатну пасту і квасоля, долити води, розмішати.
4. Довести до смаку, додавши сіль, спеції і мелений перець.
5. Включити режим «Гасіння» і готувати суп 30 хвилин. Подавати з хлібом або сирними грінками.