Квасолевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати квасолевий суп-пюре в домашніх умовах?

Густий і наваристий суп-пюре, приготований з квасолі, зігріє в холоди і додасть сил. Щоб блюдо вийшло більш яскравим смаком, можна додати трохи соусу «Табаско».

Час приготування: 50 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Квасоля консервована – 2 банки.
  • Томати у власному соку – 1 банка.
  • Перець солодкий червоний – 1 шт.
  • Перець солодкий апельсин – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Соус «Табаско» – за смаком.
  • Суміш мелених перців – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сир твердий – за смаком.
  • Сухарики – за смаком.

Процес приготування:

1. З перцю прибираються насіння, овоч нарізається соломкою, цибулю і часник – як можна дрібніше.

2. Всі інгредієнти обсмажуються на сковороді з додаванням масла.

3. Воду закип’ятити в підходящою за обсягом каструлі, туди додаються томати і варяться, на невеликому вогні, приблизно 10 хвилин.

4. Овочева піджарка перекладається в каструлю до томатів, потім додають одну банку квасолі, спеції і сіль. Готується все разом близько півгодини.

5. Пюрировать овочеву масу за допомогою заглибного блендера, викласти в пюре вміст другої банки квасолі. Посипати суп-пюре при подачі сухарями і тертим сиром за смаком.