Як приготувати квасолевий суп-пюре в домашніх умовах?
Густий і наваристий суп-пюре, приготований з квасолі, зігріє в холоди і додасть сил. Щоб блюдо вийшло більш яскравим смаком, можна додати трохи соусу «Табаско».
Час приготування: 50 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Квасоля консервована – 2 банки.
- Томати у власному соку – 1 банка.
- Перець солодкий червоний – 1 шт.
- Перець солодкий апельсин – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Соус «Табаско» – за смаком.
- Суміш мелених перців – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сир твердий – за смаком.
- Сухарики – за смаком.
Процес приготування:
1. З перцю прибираються насіння, овоч нарізається соломкою, цибулю і часник – як можна дрібніше.
2. Всі інгредієнти обсмажуються на сковороді з додаванням масла.
3. Воду закип’ятити в підходящою за обсягом каструлі, туди додаються томати і варяться, на невеликому вогні, приблизно 10 хвилин.
4. Овочева піджарка перекладається в каструлю до томатів, потім додають одну банку квасолі, спеції і сіль. Готується все разом близько півгодини.
5. Пюрировать овочеву масу за допомогою заглибного блендера, викласти в пюре вміст другої банки квасолі. Посипати суп-пюре при подачі сухарями і тертим сиром за смаком.