Желтохвост (лакедра), запечена в рукаві
Желтохвост (лакедра), запечена в рукаві, – це яскраве і оригінальне блюдо для вашої вечері чи святкового столу. Приготувати таку смачну і соковиту рибу нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Порадуйте себе і зробіть меню.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Лакедра – 1 шт.
- Лимон – 0,5 шт.
- Соус соєвий – 1 ст. л.
- Часник – 3 зубчики.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Добре промиваємо і очищаємо лакедру.
Крок 2. Зрізаємо у риби голову.
Крок 3. Укладаємо продукт в рукав для запікання. Відправляємо на 30 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку.
Крок 4. В цей час готуємо заправку. З’єднуємо соєвий соус з лимонним соком.
Крок 5. Доповнюємо суміш подрібненим часником і чорним меленим перцем.
Крок 6. Дістаємо рибу з духовки. Знімаємо з неї шкірку і акуратно поділяємо на філе. Поливаємо ароматною заправкою.
Крок 7. Желтохвост (лакедра), запечена в рукаві готовий. Подавайте до столу і швидше оцінюйте смак!