Лакедра – 10 рецептів приготування риби з покроковими фото

Желтохвост (лакедра), запечена в рукаві

Желтохвост (лакедра), запечена в рукаві, – це яскраве і оригінальне блюдо для вашої вечері чи святкового столу. Приготувати таку смачну і соковиту рибу нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Порадуйте себе і зробіть меню.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Лакедра – 1 шт.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо і очищаємо лакедру.

Крок 2. Зрізаємо у риби голову.

Крок 3. Укладаємо продукт в рукав для запікання. Відправляємо на 30 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку.

Крок 4. В цей час готуємо заправку. З’єднуємо соєвий соус з лимонним соком.

Крок 5. Доповнюємо суміш подрібненим часником і чорним меленим перцем.

Крок 6. Дістаємо рибу з духовки. Знімаємо з неї шкірку і акуратно поділяємо на філе. Поливаємо ароматною заправкою.

Крок 7. Желтохвост (лакедра), запечена в рукаві готовий. Подавайте до столу і швидше оцінюйте смак!