Лаваш з начинкою з ковбаси та сиру
Лаваш з начинкою з ковбаси та сиру – це ситна та неймовірно смачна закуска для швидкого домашнього перекушування. Приготувати частування зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої добірки. Ваші близькі не зможуть встояти.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий великий – 1 шт.
- Ковбаса – 70 грн.
- Сир твердий – 70 гр.
- Майонез – 1 ст.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Олія – 3 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Аркуш лаваша розрізаємо на прямокутники.
Крок 3. Дрібними брусочками ріжемо ковбасу, натираємо на тертці сир. Складаємо інгредієнти у глибокій мисці. Доповнюємо їх майонезом.
Крок 4. Перемішуємо продукти для начинки.
Крок 5. Збиваємо куряче яйце із сіллю та чорним меленим перцем.
Крок 6. Кладемо начинку у формі трикутника на край кожного шматочка лаваша.
Крок 7. Згортаємо заготовки в акуратні трикутники.
Крок 8. Опускаємо частування в яєчну суміш. Обсмажуємо їх у сковороді на олії до рум’янцю.
Крок 9. Лаваш з начинкою з ковбаси та сиру готовий. Можна подавати до столу та куштувати!