Лаваш з начинкою з ковбаси та сиру
Лаваш з начинкою з ковбаси та сиру – це ситна та неймовірно смачна закуска для швидкого домашнього перекушування. Приготувати частування зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої добірки. Ваші близькі не зможуть встояти.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий великий – 1 шт.
 - Ковбаса – 70 грн.
 - Сир твердий – 70 гр.
 - Майонез – 1 ст.
 - Яйце – 1 шт.
 - Сіль за смаком.
 - Перець чорний мелений – до смаку.
 - Олія – 3 ст.л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Аркуш лаваша розрізаємо на прямокутники.

Крок 3. Дрібними брусочками ріжемо ковбасу, натираємо на тертці сир. Складаємо інгредієнти у глибокій мисці. Доповнюємо їх майонезом.

Крок 4. Перемішуємо продукти для начинки.

Крок 5. Збиваємо куряче яйце із сіллю та чорним меленим перцем.

Крок 6. Кладемо начинку у формі трикутника на край кожного шматочка лаваша.

Крок 7. Згортаємо заготовки в акуратні трикутники.

Крок 8. Опускаємо частування в яєчну суміш. Обсмажуємо їх у сковороді на олії до рум’янцю.

Крок 9. Лаваш з начинкою з ковбаси та сиру готовий. Можна подавати до столу та куштувати!













