Рулет із лаваша з фаршем
Рулет з лаваша з фаршем порадує вас насиченим смаком, соковитістю та поживними властивостями. Таке частування точно урізноманітнює звичне домашнє меню. Обов’язково спробуйте приготувати апетитний рулет за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Час готування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий – 1 шт.
 - Фарш м’ясний – 400 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Сметана – 1 ст.
 - Перець чорний мелений – до смаку.
 - Часник гранульований – 0,5 ч. л.
 - Олія – 30 мл.
 - Жовток яєчний – 1 шт.
 - Зелень – до смаку.
 - Сіль за смаком.
 - Кунжут – 0,5 год.
 
Процес приготування:
Крок 1. Цибулю дрібно ріжемо ножем, моркву натираємо на тертці.

Крок 2. Вимірюємо необхідну кількість м’ясного фаршу.

Крок 3. Обсмажуємо фарш у сковороді з олією до зміни кольору. Солимо, перчимо, посипаємо гранульованим часником і постійно помішуємо.

Крок 4. Додаємо до фаршу цибулю та моркву.

Крок 5. Перемішуємо, додаємо сметану і тушкуємо до готовності.

Крок 6. Лаваш складаємо у два шари та викладаємо сюди м’ясну начинку.

Крок 7. Посипаємо заготівлю зеленню.

Крок 8. Згортаємо заготовку у щільний рулет і перекладаємо його у форму для запікання.

Крок 9. Обмазуємо яєчним жовтком і посипаємо кунжутом.

Крок 10. Випікаємо частування 20 хвилин за температури 180 градусів.

Крок 11. Рулет із лаваша з фаршем готовий. Подавайте до столу!













