Лимонелла в сметані
Лимонелла в сметані – це вишукана страва, смак і аромат якого вас приємно здивує. Сметана – це прекрасне доповнення до будь-якої білої риби і лемонема не є винятком. Смачно, просто і швидко!
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Лимонелла (філе) – 700 гр.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Сметана – 4 ст. л.
- Лимон – ½ шт.
- Масло соняшникове – 40 мл
- Зелень – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Вода – 1,5 склянки
Процес приготування:
Крок 1. Промите і обсушенное філе ріжемо на шматочки потрібного розміру і приправляємо улюбленими спеціями і сіллю – перемішуємо.
Крок 2. Натерту моркву і нарізану цибулю обсмажуємо до м’якості і золотавості на розігрітій олії.
Крок 3. Для заливки об’єднуємо півтори склянки води зі сметаною, сіллю і приправами.
Крок 4. В окремій сковорідці швидко підрум’янюємо лимонеллу, додаємо овочі і заливаємо продукти підготовленим соусом. Готуємо на повільному полум’ї під кришкою близько півгодини.
Крок 5. Розкладаємо ніжне страву по тарілках і дегустуємо. Приємного апетиту!