Лимонелла (лемонема) – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Лимонелла в сметані

Лимонелла в сметані – це вишукана страва, смак і аромат якого вас приємно здивує. Сметана – це прекрасне доповнення до будь-якої білої риби і лемонема не є винятком. Смачно, просто і швидко!

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Лимонелла (філе) – 700 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Лимон – ½ шт.
  • Масло соняшникове – 40 мл
  • Зелень – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Вода – 1,5 склянки

Процес приготування:

Крок 1. Промите і обсушенное філе ріжемо на шматочки потрібного розміру і приправляємо улюбленими спеціями і сіллю – перемішуємо.

Крок 2. Натерту моркву і нарізану цибулю обсмажуємо до м’якості і золотавості на розігрітій олії.

Крок 3. Для заливки об’єднуємо півтори склянки води зі сметаною, сіллю і приправами.

Крок 4. В окремій сковорідці швидко підрум’янюємо лимонеллу, додаємо овочі і заливаємо продукти підготовленим соусом. Готуємо на повільному полум’ї під кришкою близько півгодини.

Крок 5. Розкладаємо ніжне страву по тарілках і дегустуємо. Приємного апетиту!