Листкове бездріжджове тісто – 10 рецептів, що можна приготувати з покроковими фото

Простий і швидкий торт Наполеон з готового листкового тіста

Торт Наполеон по праву вважають улюбленцем серед усіх ласощів. Як приготувати смачний десерт, не витративши на нього багато часу? Легко! Використовуйте для цього простий рецепт з листкового тіста.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Цукор – 8 ст. л.
  • ванільний Цукор – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

1. Заздалегідь листкове тісто розморожуємо.

2. Після ділимо його на три рівні частини.

3. Одну частину накриваємо плівкою і акуратно розгортаємо.

4. Переносимо продукт на деко і випікаємо 10 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

5. Також чинимо і з іншими частинами. Після даємо їм повністю охолонути.

6. Для крему з’єднуємо розм’якшене вершкове масло з двома видами цукру.

7. Акуратно починаємо збивати продукти міксером.

8. Збиваємо близько 7 хвилин до отримання повітряної маси.

9. Повертаємося до коржам. Вони повинні бути прямокутної форми, тому всі нерівності акуратно зрізаємо.

10. Перший шар обмазуємо кремом.

11. Закриваємо другим шаром і акуратно придавлюємо руками, також обмазуємо вершковим кремом. Повторюємо і з третім шаром.

12. Всі заготівлю обмазуємо залишилися кремом. Також необхідно захопити і бічну частину.

13. Подрібнюємо обрізки тіста і посипаємо ними обмазаний продукт.

14. Торт «Наполеон» з листкового тіста готовий. Подавайте до столу охолодженим!