Простий і швидкий торт Наполеон з готового листкового тіста
Торт Наполеон по праву вважають улюбленцем серед усіх ласощів. Як приготувати смачний десерт, не витративши на нього багато часу? Легко! Використовуйте для цього простий рецепт з листкового тіста.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
- Масло вершкове – 250 гр.
- Цукор – 8 ст. л.
- ванільний Цукор – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
1. Заздалегідь листкове тісто розморожуємо.
2. Після ділимо його на три рівні частини.
3. Одну частину накриваємо плівкою і акуратно розгортаємо.
4. Переносимо продукт на деко і випікаємо 10 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
5. Також чинимо і з іншими частинами. Після даємо їм повністю охолонути.
6. Для крему з’єднуємо розм’якшене вершкове масло з двома видами цукру.
7. Акуратно починаємо збивати продукти міксером.
8. Збиваємо близько 7 хвилин до отримання повітряної маси.
9. Повертаємося до коржам. Вони повинні бути прямокутної форми, тому всі нерівності акуратно зрізаємо.
10. Перший шар обмазуємо кремом.
11. Закриваємо другим шаром і акуратно придавлюємо руками, також обмазуємо вершковим кремом. Повторюємо і з третім шаром.
12. Всі заготівлю обмазуємо залишилися кремом. Також необхідно захопити і бічну частину.
13. Подрібнюємо обрізки тіста і посипаємо ними обмазаний продукт.
14. Торт «Наполеон» з листкового тіста готовий. Подавайте до столу охолодженим!