Листкове бездріжджове тісто – 10 рецептів, що можна приготувати з покроковими фото

Як спекти домашнє печиво з листкового бездріжджового тіста в духовці?

Хрустке домашнє печиво можна приготувати з листкового бездріжджового тіста. Просте ласощі порадує своїм смаком і зовнішнім виглядом. Спробуйте цікавий рецепт для сімейного чаювання.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 12

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.
  • Кориця – 2 ч. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування печива.

2. З яйця акуратно витягаємо жовток. Білок не знадобиться.

3. Окремо з’єднуємо два види цукру і корицю. Розмішуємо.

4. Частиною цукрової суміші посипаємо робочу поверхню.

5. Викладаємо листкове тісто розкачуємо його і обсипаємо залишилася сумішшю.

6. Скачуємо нижню і верхню третину тесту до центру з двох сторін в трубочку.

7. Обмазуємо краї тіста збитим жовтком.

8. З’єднуємо обидві частини, щоб вийшла щільна трубочка.

9. Помістіть тісто в холодильник на 15-20 хвилин, щоб воно трохи затверділо.

10. Акуратно нарізаємо охолоджену трубочку шматочками товщиною 1 див.

11. Руками надаємо красиву форму кожному шматочку. Викладаємо їх на деко з пергаментом.

12. Відправляємо частування в розігріту до 180 градусів духовку.

13. Випікаємо до яскравого рум’янцю близько 20 хвилин.

14. Смачне домашнє печиво з листкового тіста готово. Подавайте до столу!