Як спекти домашнє печиво з листкового бездріжджового тіста в духовці?
Хрустке домашнє печиво можна приготувати з листкового бездріжджового тіста. Просте ласощі порадує своїм смаком і зовнішнім виглядом. Спробуйте цікавий рецепт для сімейного чаювання.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 12
Інгредієнти:
- Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 3 ст. л.
- Цукор ванільний – 1 ч. л.
- Кориця – 2 ч. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування печива.
2. З яйця акуратно витягаємо жовток. Білок не знадобиться.
3. Окремо з’єднуємо два види цукру і корицю. Розмішуємо.
4. Частиною цукрової суміші посипаємо робочу поверхню.
5. Викладаємо листкове тісто розкачуємо його і обсипаємо залишилася сумішшю.
6. Скачуємо нижню і верхню третину тесту до центру з двох сторін в трубочку.
7. Обмазуємо краї тіста збитим жовтком.
8. З’єднуємо обидві частини, щоб вийшла щільна трубочка.
9. Помістіть тісто в холодильник на 15-20 хвилин, щоб воно трохи затверділо.
10. Акуратно нарізаємо охолоджену трубочку шматочками товщиною 1 див.
11. Руками надаємо красиву форму кожному шматочку. Викладаємо їх на деко з пергаментом.
12. Відправляємо частування в розігріту до 180 градусів духовку.
13. Випікаємо до яскравого рум’янцю близько 20 хвилин.
14. Смачне домашнє печиво з листкового тіста готово. Подавайте до столу!