Люля-кебаб в духовці – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Люля-кебаб в духовці – смачне м’ясне блюдо, яке має східні коріння, але приготоване в домашніх умовах. Можливо, хтось пробував його в оригіналі на відпочинку в Туреччині. Як приготувати його самостійно в домашніх умовах в духовці, ви дізнаєтеся з 10 рецептів, які зібрані в цій статті.

Соковитий люля-кебаб з свинячого фаршу в духовці

Люля-кебаб з свинячого фаршу виходить дуже ситним і поживним. Страва подобається чоловікам і його легко можна приготувати в духовці на обід або вечерю.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Свинина 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста 100 гр.
  • Сало курдючне 100 гр.
  • Перець чорний мелений 5 гр.
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати люля-кебаб в духовці в домашніх умовах? Свинину промийте, наріжте великими шматками.
  2. М’ясо разом з салом і цибулею прокрутіть через м’ясорубку. Фарш посоліть і приправте за смаком.
  3. З отриманого фаршу зліпити невеликі ковбаски і надіньте їх на шпажки.
  4. Заготівлю викладіть на решітку гриль або деко і запікайте в духовці при 200 градусах 20-30 хвилин.
  5. Готовий люля-кебаб подавайте з гарніром зі свіжих або маринованих овочів.

Приємного апетиту!