Люля-кебаб в духовці – смачне м’ясне блюдо, яке має східні коріння, але приготоване в домашніх умовах. Можливо, хтось пробував його в оригіналі на відпочинку в Туреччині. Як приготувати його самостійно в домашніх умовах в духовці, ви дізнаєтеся з 10 рецептів, які зібрані в цій статті.
Соковитий люля-кебаб з свинячого фаршу в духовці
Люля-кебаб з свинячого фаршу виходить дуже ситним і поживним. Страва подобається чоловікам і його легко можна приготувати в духовці на обід або вечерю.
Інгредієнти на
6 порц.
- Свинина 500 гр.
- Цибуля ріпчаста 100 гр.
- Сало курдючне 100 гр.
- Перець чорний мелений 5 гр.
- Сіль за смаком
Процес приготування:
- Як приготувати люля-кебаб в духовці в домашніх умовах? Свинину промийте, наріжте великими шматками.
- М’ясо разом з салом і цибулею прокрутіть через м’ясорубку. Фарш посоліть і приправте за смаком.
- З отриманого фаршу зліпити невеликі ковбаски і надіньте їх на шпажки.
- Заготівлю викладіть на решітку гриль або деко і запікайте в духовці при 200 градусах 20-30 хвилин.
- Готовий люля-кебаб подавайте з гарніром зі свіжих або маринованих овочів.

Приємного апетиту!