Маринована цибуля – 10 швидких і смачних рецептів, як замаринувати цибулю для салату, оселедця, шашлику

Як замаринувати червоний цибулю в домашніх умовах?

Маринований цибулю може бути смачним доповненням до інших страв, так і самостійною закускою на столі. Дуже красиво і цікаво виглядає червоний лук, він відрізняється особливим ароматом і після маринування залишається пікантним і хрустким.

Час готування: 25 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій: 4-5.

Склад:

  • Цибуля червоний – 350 гр.
  • Оцет 9% – 3 ст. л.
  • Цукор – 1-2 ч. л.
  • Масло соняшникове – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Червоний цибулю очистіть і наріжте кільцями по 2-3 міліметра товщиною. Покладіть цибулю в миску, додайте до нього цукор і перемішайте його руками.

Крок 2. Змішайте склянку води і оцет.

Крок 3. Залийте цибулю маринадом і залиште на 15 хвилин в холодному місці.

Крок 4. Потім цибулю, потім відкиньте на друшляк.

Крок 5. Цибулю викладіть на плоске блюдо, збризніть його лимонним соком і олією.

Приємного апетиту!