Як замаринувати червоний цибулю в домашніх умовах?
Маринований цибулю може бути смачним доповненням до інших страв, так і самостійною закускою на столі. Дуже красиво і цікаво виглядає червоний лук, він відрізняється особливим ароматом і після маринування залишається пікантним і хрустким.
Час готування: 25 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій: 4-5.
Склад:
- Цибуля червоний – 350 гр.
- Оцет 9% – 3 ст. л.
- Цукор – 1-2 ч. л.
- Масло соняшникове – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Червоний цибулю очистіть і наріжте кільцями по 2-3 міліметра товщиною. Покладіть цибулю в миску, додайте до нього цукор і перемішайте його руками.
Крок 2. Змішайте склянку води і оцет.
Крок 3. Залийте цибулю маринадом і залиште на 15 хвилин в холодному місці.
Крок 4. Потім цибулю, потім відкиньте на друшляк.
Крок 5. Цибулю викладіть на плоске блюдо, збризніть його лимонним соком і олією.
Приємного апетиту!