Як замаринувати цибулю для оселедця під шубою?
Відмінною добавкою до оселедця під шубою буде маринований лук. Ваш салат вийде соковитим, з легкою кислинкою, що безсумнівно припаде вам до смаку і привнесе новизну в повсякденний раціон.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій: 3-4.
Склад:
- Цибуля червоний – 1 шт.
- Цибуля біла – 1 шт.
- Оцет 9% – 50 мл
- Вода – 80 мл
- Цукор – 2 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Коріандр мелений – за смаком.
- Кріп – за бажанням.
Процес приготування:
Крок 1. З червоного і білого лука зніміть піну і наріжте його тонкими півкільцями.
Крок 2. Складіть нарізану цибулю в миску, перемішайте його руками. Додайте необхідну кількість цукру і солі.
Крок 3. Додайте мелений перець і коріандр, ще раз перемішайте.
Крок 4. Влийте в миску оцет.
Крок 5. Влийте достатню кількість води, щоб лук був повністю покритий. Перемішайте і залиште цибулю маринуватися на 20-30 хвилин.
Крок 6. При бажанні додайте до маринованному луку рубану зелень.
Приємного апетиту!