Маринована цибуля – 10 швидких і смачних рецептів, як замаринувати цибулю для салату, оселедця, шашлику

Як замаринувати цибулю для оселедця під шубою?

Відмінною добавкою до оселедця під шубою буде маринований лук. Ваш салат вийде соковитим, з легкою кислинкою, що безсумнівно припаде вам до смаку і привнесе новизну в повсякденний раціон.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій: 3-4.

Склад:

  • Цибуля червоний – 1 шт.
  • Цибуля біла – 1 шт.
  • Оцет 9% – 50 мл
  • Вода – 80 мл
  • Цукор – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Коріандр мелений – за смаком.
  • Кріп – за бажанням.

Процес приготування:

Крок 1. З червоного і білого лука зніміть піну і наріжте його тонкими півкільцями.

Крок 2. Складіть нарізану цибулю в миску, перемішайте його руками. Додайте необхідну кількість цукру і солі.

Крок 3. Додайте мелений перець і коріандр, ще раз перемішайте.

Крок 4. Влийте в миску оцет.

Крок 5. Влийте достатню кількість води, щоб лук був повністю покритий. Перемішайте і залиште цибулю маринуватися на 20-30 хвилин.

Крок 6. При бажанні додайте до маринованному луку рубану зелень.

Приємного апетиту!