Салат з маринованих зелених помідорів на зиму
Незважаючи на свою простоту, салат із зелених помідорів виходить соковитим, яскравим і апетитним. Те, що потрібно, щоб урізноманітнити своє зимове меню, додавши в нього більше закусок.
Час готування: 140 хв.
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Помідори зелені – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 120 гр.
- Кріп – 20 гр.
- Цукор – 30 гр.
- Перець болгарський – 150 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – 30 гр.
- Оцет столовий – 30 мл
Процес приготування:
Крок 1. Помідори добре промийте і наріжте невеликими шматочками.
Крок 2. Болгарський перець очистіть від насіння і перегородок, наріжте соломкою.
Крок 3. Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями, часник натріть на дрібній тертці. Зелень дрібно порубаєте ножем.
Крок 4. Викладіть В каструлю зелені помідори. Додайте до них нарізані цибулю, болгарський перець, подрібнений часник і зелень.
Крок 5. Всипте сіль і цукор, влийте оцет. Добре перемішайте інгредієнти і залиште при кімнатній температурі на годину.
Крок 6. Потім перекладіть салат в стерилізовану банку, прикрийте кришкою. Заготовки з салатом необхідно простерилізувати у киплячій воді протягом 15 хвилин.
Крок 7. Після стерилізації загорніть кришки на банках, остудіть загортання при кімнатній температурі і перемістіть їх на зберігання в прохолодне місце.
Приємного апетиту!