Маринований імбир – 6 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Імбир маринований в яблучному оцті

Імбир маринований в яблучному оцті, виходить напрочуд соковитим і насиченим смаком. Приготувати його в домашніх умовах зможе кожен. У цьому вам допоможе покроковий рецепт перевірений з нашої збірки. Готовий продукт подавайте в якості цікавого доповнення до інших страв.

Час готування – 1 добу

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 200 гр.

Склад:

  • Корінь імбиру – 200 гр.
  • Вода – 1 склянка
  • Оцет яблучний 6% – 100 мл
  • Цукор – 2 ч. л.
  • Сіль – 2 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо коріння імбиру під водою.

Крок 2. Після повністю їх очищаємо. Далі продукт необхідно нарізати тонкими скибочками. Для цього зручно використовувати овочерізку.

Крок 3. Викладаємо їх у попередньо промиту скляну банку.

Крок 4. Підготуємо необхідні інгредієнти для маринаду: воду, сіль, цукор, яблучний оцет.

Крок 5. Кип’ятимо воду в невеликому сотейнику. Розчиняємо в ній сіль і цукор. Після вливаємо оцет.

Крок 6. Підготовлений маринад вливаємо в банку з імбиром. Даємо заготівлі охолонути, після прибираємо в холодильник на добу.

Крок 7. Імбир маринований в яблучному оцті, готовий. Пробуйте!