Імбир маринований в яблучному оцті
Імбир маринований в яблучному оцті, виходить напрочуд соковитим і насиченим смаком. Приготувати його в домашніх умовах зможе кожен. У цьому вам допоможе покроковий рецепт перевірений з нашої збірки. Готовий продукт подавайте в якості цікавого доповнення до інших страв.
Час готування – 1 добу
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 200 гр.
Склад:
- Корінь імбиру – 200 гр.
- Вода – 1 склянка
- Оцет яблучний 6% – 100 мл
- Цукор – 2 ч. л.
- Сіль – 2 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо коріння імбиру під водою.
Крок 2. Після повністю їх очищаємо. Далі продукт необхідно нарізати тонкими скибочками. Для цього зручно використовувати овочерізку.
Крок 3. Викладаємо їх у попередньо промиту скляну банку.
Крок 4. Підготуємо необхідні інгредієнти для маринаду: воду, сіль, цукор, яблучний оцет.
Крок 5. Кип’ятимо воду в невеликому сотейнику. Розчиняємо в ній сіль і цукор. Після вливаємо оцет.
Крок 6. Підготовлений маринад вливаємо в банку з імбиром. Даємо заготівлі охолонути, після прибираємо в холодильник на добу.
Крок 7. Імбир маринований в яблучному оцті, готовий. Пробуйте!