Маринований імбир з вином
Маринований імбир з вином – це цікава закуска для вашого столу, яка порадує своєю соковитістю і насиченим смаком. Подавайте в якості цікавого доповнення до інших страв. Наприклад, до роллам, гарячої риби або м’яса. Урізноманітніть ваш домашній стіл.
Час готування – 3 доби
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 250 гр.
Склад:
- Корінь імбиру – 250 гр.
- Вино червоне – 2 ст. л.
- Оцет рисовий – 0,5 склянки
- Горілка – 2 ст. л.
- Цукор – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Добре промиваємо корінь імбиру під водою.
Крок 2. Далі основний інгредієнт добре очищаємо.
Крок 3. Після очищений імбир необхідно нарізати дуже тонкими скибочками проти волокон.
Крок 4. У каструлі розмішуємо червоне вино, горілку і цукор. Сухий інгредієнт повинен повністю розчинитися. Нагріваємо вміст, доповнюємо рисовим оцтом. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Крок 5. Викладаємо тонкі скибочки імбиру в скляну банку. Заливаємо продукт маринадом.
Крок 6. Остуджуємо заготівлю, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник на три доби.
Крок 7. Маринований імбир з вином готовий. Пробуйте яскраве частування!