Маринований імбир – 6 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Маринований імбир з вином

Маринований імбир з вином – це цікава закуска для вашого столу, яка порадує своєю соковитістю і насиченим смаком. Подавайте в якості цікавого доповнення до інших страв. Наприклад, до роллам, гарячої риби або м’яса. Урізноманітніть ваш домашній стіл.

Час готування – 3 доби

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 250 гр.

Склад:

  • Корінь імбиру – 250 гр.
  • Вино червоне – 2 ст. л.
  • Оцет рисовий – 0,5 склянки
  • Горілка – 2 ст. л.
  • Цукор – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо корінь імбиру під водою.

Крок 2. Далі основний інгредієнт добре очищаємо.

Крок 3. Після очищений імбир необхідно нарізати дуже тонкими скибочками проти волокон.

Крок 4. У каструлі розмішуємо червоне вино, горілку і цукор. Сухий інгредієнт повинен повністю розчинитися. Нагріваємо вміст, доповнюємо рисовим оцтом. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.

Крок 5. Викладаємо тонкі скибочки імбиру в скляну банку. Заливаємо продукт маринадом.

Крок 6. Остуджуємо заготівлю, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник на три доби.

Крок 7. Маринований імбир з вином готовий. Пробуйте яскраве частування!