Покроковий рецепт приготування мідій в вершково-часниковому соусі в каструлі
Мідії в нежнейшем вершково-часниковому соусі – це не тільки дуже смачна страва, але і красива оригінальна подача. Ще більш особливим закуску зробить приготування в каструлі. Здивуйте домашніх і гостей!
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Мідії у стулках – 1 кг
- Часник – 5 зубчиків.
- Вершки – 170 мл
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Петрушка – 1 пучок.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Мідії у стулках отмачиваем в холодній воді, а потім ретельно промиваємо їх.
2. Зубчики часнику очищаємо від лушпиння і подрібнюємо.
3. Розтоплюємо вершкове масло в сковороді, а потім на ньому обсмажуємо подрібнений часник. Готуємо 1-2 хвилини, постійно перемішуючи.
4. Викладаємо до часнику мідії і заливаємо їх вершками. Додаємо чорний мелений перець і готуємо морепродукти 10-15 хвилин на повільному вогні.
5. Посипаємо блюдо подрібненою петрушкою і подаємо до столу. Приємного апетиту!