Домашній місо суп з морепродуктів
Домашній місо суп з морепродуктів – оригінальна кулінарна рішення для вашого столу. Подавайте апетитне частування до обіду, вечері або в якості перекусу. Якщо хочете побалувати себе і близьких ресторанним стравою, обов’язково скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Бульйон – 2 л
- Місо-паста – 2 ст. л.
- морські Гребінці – 8 шт.
- Креветки королівські – 12 шт.
- Мідії в раковині – 20 шт.
- Тофу – 1 шт.
- стручковий Горошок – 100 гр.
- Норі – 2 листа.
- Гриби шиітаке – 8 шт.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Тофу нарізаємо невеликими кубиками і на час опускаємо у воду.
Крок 2. Подрібнюємо гриби шиітаке і стручковий горошок.
Крок 3. Місо-пасту розвести в невеликій кількості води в окремій мисці.
Крок 4. Місо-пасту заливаємо гарячим бульйоном. Кип’ятимо заготівлю і доповнюємо її грибами, сиром тофу, очищеними морськими гребінцями. Варимо 5 хвилин на помірному вогні.
Крок 5. Опускаємо в блюдо креветки, мідії, нарізані листи норі. Варимо ще 5 хвилин.
Крок 6. Додаємо сіль за смаком, знімаємо з плити. Доповнюємо блюдо стручковим перцем.
Крок 7. Домашній місо-суп з морепродуктів готовий. Розливайте по тарілках і пригощайтеся!