Місо суп – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Домашній місо суп з морепродуктів

Домашній місо суп з морепродуктів – оригінальна кулінарна рішення для вашого столу. Подавайте апетитне частування до обіду, вечері або в якості перекусу. Якщо хочете побалувати себе і близьких ресторанним стравою, обов’язково скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Бульйон – 2 л
  • Місо-паста – 2 ст. л.
  • морські Гребінці – 8 шт.
  • Креветки королівські – 12 шт.
  • Мідії в раковині – 20 шт.
  • Тофу – 1 шт.
  • стручковий Горошок – 100 гр.
  • Норі – 2 листа.
  • Гриби шиітаке – 8 шт.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Тофу нарізаємо невеликими кубиками і на час опускаємо у воду.

Крок 2. Подрібнюємо гриби шиітаке і стручковий горошок.

Крок 3. Місо-пасту розвести в невеликій кількості води в окремій мисці.

Крок 4. Місо-пасту заливаємо гарячим бульйоном. Кип’ятимо заготівлю і доповнюємо її грибами, сиром тофу, очищеними морськими гребінцями. Варимо 5 хвилин на помірному вогні.

Крок 5. Опускаємо в блюдо креветки, мідії, нарізані листи норі. Варимо ще 5 хвилин.

Крок 6. Додаємо сіль за смаком, знімаємо з плити. Доповнюємо блюдо стручковим перцем.

Крок 7. Домашній місо-суп з морепродуктів готовий. Розливайте по тарілках і пригощайтеся!