Рецепт приготування тонких млинців без яєць
Млинці на молоці без яєць – в міру тонкі та еластичні. Млинець без яєць виходить більш густим, а тому ідеально підійде для соковитих начинок. Крім того, з них можна приготувати неймовірний листок торт. Здивуйте своїх рідних незвичайними ласощами!
Порції: 8
Час приготування: 30 хв.
Інгредієнти:
- Борошно – 2 ст.
- Молоко – 900мл.
- Цукор – 3 ст. л.
- Сіль – ½ ч. л.
- Олія (рослинна) – 2 ст. л.
- Олія (вершкове) – 65 гр.
- Сода – ½ ч. л.
Процес приготування:
1. Вибираємо тарілку глибше, кількість тесту буде досить великою. І приступаємо до приготування.
2. Борошно змішуємо з півлітра молока. Потім солимо і додаємо цукор із содою.
3. У готову суміш додаємо олію і добре перемішуємо до однорідної консистенції. Максимально прибираємо грудочки.
4. Молоко, що залишилося, розігріваємо і вводимо в тісто. Перемішуємо ще раз.
5. Смажити млинці на невеликому вогні, щоб тісто рівномірно запеклося. Перевертаємо та обсмажуємо другу сторону.
6. Готові млинці можна промазати топленим вершковим маслом або подати їх відразу до столу.
Смачного!