Млинці на молоці з окропом — це тонкі, ажурні млинці з дірочками. Такий продукт можна просто подавати з вершковим маслом, варенням та іншими доповненнями за смаком. Також млинці підійдуть для приготування окремих страв. Для замішування тіста на молоці з окропом використовуйте перевірені покрокові рецепти.
Тонкі млинці на молоці з окропом з дірочками
Приготувати яскраві млинці з дірочками допоможе простий рецепт на молоці з додаванням окропу. Порадуйте домашніх тонким і хрустким частуванням. Можна подавати на сніданок або до обіду.
Інгредієнти на
10 порц.
- Борошно 200 гр.
- Молоко коров’яче 200 мл
- Окріп 150 мл
- Яйце куряче 1 шт.
- Цукор-пісок 20 гр.
- Сіль 1 щіпка
- Сода харчова ½ ч. л.
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Масло вершкове для смаження
Процес приготування:
- Як спекти тонкі млинці на молоці з дірочками на окропі? У глибоку тарілку вливаємо молоко кімнатної температури, розмішуємо в ньому сіль з цукром і вливаємо олію.
- Розбиваємо в рідкий продукт куряче яйце. Збиваємо до однорідності.
- Просіваємо сюди додаємо борошно і соду. Збиваємо інгредієнти віночком, поки не вийде рідке тісто без грудочок. Потім вливаємо сюди крутий окріп.
- Ставимо сковороду на вогонь. Смажимо млинці на рослинній олії до рум’янцю. Тіста кладемо трохи.
- Рум’яні млинці з дірочками готові. Викладайте їх на тарілку і пригощайте близьких!
