Простий рецепт млинчиків на воді з яйцями без дріжджів
Це дуже простий, але неймовірно апетитний рецепт великих, тонких млинчиків. В ньому не використовуються дріжджі, за рахунок чого готувати млинці швидко і легко. Щільні, ароматні і ситні, їх вони підходять для різних начинок, також дуже смачно подати їх із звичайним варенням або згущеним молоком. Пальчики оближеш!
Час приготування: 50 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Вода – 500 мл
- Яйця – 4 шт.
- Борошно пшеничне – 300-350 гр.
- Цукор-пісок – 1-1,5 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
1. Воду профильтруем, щоб млинці вийшли смачними і ароматними.
2. Пшеничне борошно просіваємо через ситечко, засипаємо в неї цукровий пісок.
3. В окремій мисці розбиваємо і збиваємо яйця.
4. Тепер додаємо яйця до сипучих продуктів і поступово вливаємо воду, постійно перемішуючи тісто, щоб воно не склеювалося і не було грудок.
5. Готове тісто проціджують через ситечко, так воно буде ще однорідніше.
6. Сковороду змащуємо рослинним маслом і розігріваємо на помірному вогні. Беремо ½ черпака тіста, виливаємо і розрівнюємо по всій поверхні сковороди. Для цього потрібно злегка нахиляти її в різні боки.
7. Смажимо таким чином всі млинці з обох боків до рум’яного кольору близько 3-4 хв.
Приємного апетиту!