Морква по-корейськи в домашніх умовах — швидка, смачна і пікантна закуска. Незважаючи на простоту корейської моркви, її можна приготувати в різних варіаціях. Оцініть 10 покрокових рецептів приготування страви і вибирайте той, який сподобається саме вам!
Як приготувати моркву по-корейськи будинку з готовою приправою?
Простий спосіб приготувати корейську моркву по класичному рецепту в домашніх умовах – з додаванням спеціальної приправи. Закуска вийде соковитою і в міру пряної. Можна подавати як доповнення до гарячих страв.
Інгредієнти на
0.8 кг.
- Морква 800 гр.
- Приправа для корейської моркви ½ ст. л.
- Суміш перців 1 ч. л.
- Цукор-пісок 50 гр.
- Часник 4 зуб.
- Оцет столовий 9% 1 ст. л.
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Сіль за смаком.
Процес приготування:
- Як приготувати моркву по-корейськи в домашніх умовах? Овочі очищаємо від шкірки, промиваємо і натираємо на тертці для корейської моркви.
- В овочеву масу додаємо цукор і сіль.
- Слідом викладаємо приправу для корейської моркви і суміш перців.
- Вливаємо потрібну кількість столового оцту.
- Додаємо дві столові ложки рослинної олії.
- Очищаємо зубчики часнику. Далі продукт продавлюємо через прес і викладаємо його в загальну масу.
- Вимішуємо заготівлю і маринуємо її 5 годин у холодильнику. Після можна подавати до столу!
Класична гостра морква по-корейськи в домашніх умовах
Домашню морква по-корейськи можна приготувати з гострим смаком. Ароматне частування складе відмінну компанію гарячим і м’ясних страв. Оцініть традиційний пікантний рецепт.
Час готування: 5 годин 30 хвилин
Час приготування: 5 годин
Порцій – 1 кг
Інгредієнти:
- Морква – 1 кг
- Сіль – 10 гр.
- Цукор – 30 гр.
- Перець червоний пекучий мелений – 2 ч. л.
- Оцет столовий – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Кунжут – за смаком.
Процес приготування:
1. Очищаємо моркву від шкірки і промиваємо її.
2. Далі натираємо продукт на тертці для корейської моркви. Можна використовувати овочерізку.
3. Викладаємо продукт в глибоку миску. Засипаємо його сіллю і цукром.
4. Далі кладемо головну пряність – пекучий перець. З ним слід працювати акуратно. Потрібно відразу промити руки і уникати потрапляння в очі.
5. Кунжут обсмажуємо в розпеченій сковороді близько 1 хвилини.
6. Перекладаємо кунжут до моркви. Сюди ж вливаємо столовий оцет і підігріте рослинне масло. Вимішуємо блюдо і ставимо його в холодильник на 5 годин.
7. Пікантна корейська морква готова. Подавайте закуску до столу!
Простий і смачний рецепт приготування моркви по-корейськи з часником
Ароматна корейська морква виходить особливо ароматною з додаванням часнику. Проста в приготуванні домашня закуска порадує яскравим і в міру пікантним смаком. Подавайте до гарячих страв!
Час готування: 5 годин 30 хвилин
Час приготування: 5 годин
Порцій – 500 гр.
Склад:
- Морква – 0,5 кг
- Часник – 3 зубчики.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – 10 гр.
- Цукор – 10 гр.
- Перець червоний пекучий мелений – 1 ч. л.
- Горіх мускатний – 1 ч. л.
- Оцет столовий – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2,5 ст. ложки
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Моркву заздалегідь промиваємо і очищаємо.
2. Виливаємо рослинне масло в каструлю. Обсмажуємо в ній шматки цибулі з мускатним горіхом і червоним перцем. Вимикаємо, коли з’явиться яскравий аромат.
3. Очищені овочі натираємо на тертці для корейської моркви. Додаємо до неї цукор з сіллю, розмішуємо вміст.
4. Переливаємо до моркви масло після обсмажування цибулі. Сам цибулю викидаємо.
5. Сюди ж продавлюємо зубчики часнику, вливаємо оцет. Ретельно перемішуємо і ставимо форму в холодильник на 4-5 годин.
6. Ароматна часникова корейська морква готова. Пригощайтеся!
Як зробити корейську моркву з цибулею самостійно вдома?
Яскраву за смаком і ароматну морква по-корейськи не складно приготувати в домашніх умовах. Візьміть на замітку перевірений рецепт страви з додаванням ріпчастої цибулі.
Час готування: 5 годин 30 хвилин
Час приготування: 5 годин
Порцій – 500 гр.
Склад:
- Морква – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – 20 гр.
- Цукор – 30 гр.
- Спеції – за смаком.
- Оцет столовий – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Очищаємо і промиваємо моркву. З цибулини знімаємо шкірку.
2. Натираємо моркву тонкою соломкою. Для цього зручно використовувати спеціальну терку.
3. Засипаємо овоч цукром і сіллю. Перемішуємо.
4. Слідом додаємо спеції. Можна використовувати готову приправу для корейської моркви.
5. Гарненько вимішуємо вміст.
6. Ріпчасту цибулю ріжемо дрібними кубиками.
7. Смажимо цибулю до прозорості на олії.
8. Перекладаємо піджарку в загальну масу. Також вливаємо оцет.
9. Знову перемішуємо і ставимо продукт в холодильник на 4-5 годин.
10. Ароматна морква по-корейськи в домашніх умовах готова. Подавайте до столу!
Пікантна і ароматна морква по-корейськи з заправкою чим-чим
Пікантну корейську моркву в домашніх умовах можна приготувати з заправкою чим-чим. Холодна закуска стане яскравим доповненням до вашого обіднього столу. Спробуйте цікавий рецепт!
Час готування: 5 годин 30 хвилин
Час приготування: 5 годин
Порцій – 700 гр.
Склад:
- Моркву – 0,7 кг
- Заправка корейська Чим-чим – 60 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо потрібні продукти. Моркву очищаємо від шкірки і промиваємо.
2. Далі натираємо овоч тонкою соломкою за допомогою овочерізки.
3. Очищаємо цибулю й ріжемо його дрібними кубиками.
4. У сковороді з рослинним маслом подрібнену цибулю обсмажуємо до золотистого відтінку.
5. У глибоку тарілку викладаємо моркву і додаємо до неї заправку Чим-чим.
6. Сюди ж відправляємо і цибулю. Ретельно вимішуємо вміст і зберігаємо в холодильнику близько 5 годин.
7. Через деякий час апетитна корейська морква готова. Можна подавати до столу!
Дуже смачна корейська морква з соєвим соусом і кунжутом
Для домашнього столу можна приготувати апетитну корейську моркву по простому і швидкому рецептом. Частування доповнює соєвий соус і кунжут. Інгредієнти надають закуски яскравий і неповторний смак.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 500 гр.
Інгредієнти:
- Морква – 0,5 кг
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Часник – 6 зубчиків.
- Кунжут – 1 ст. л.
- Оцет столовий – 50 мл
- Соус соєвий – 60 мл
Процес приготування:
1. Очищаємо моркву від шкірки, промиваємо її і натираємо тонкою соломкою.
2. В невелику тарілку занурюємо соєвий соус і оцет. Виливаємо його в моркву.
3. Відміряємо потрібну кількість солі, цукру і меленого чорного перцю.
4. Розмішуємо сухі інгредієнти і також відправляємо їх в загальну масу.
5. Знімаємо лушпиння з зубчиків часнику. Продавлюємо продукт через прес і відправляємо в заготовку.
6. Посипаємо вміст кунжутом. Ретельно все перемішуємо, маринуємо в холодильнику 1 годину і подаємо до столу!
Швидкий і смачний рецепт моркви по-корейськи з лимонним соком
Насичений і цікавий смак домашньої моркви по-корейськи виходить за допомогою лимонного соку. В такому варіанті не знадобиться додавання оцту. Спробуйте яскраве частування, яке доповнить багато страви вашого столу.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 500 гр.
Інгредієнти:
- Морква – 0,5 кг
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Коріандр мелений – за смаком.
- Часник – 3 зубчики.
- Сік лимонний – 100 мл
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
1. Підготуємо продукти для приготування закуски. Моркву чистимо від шкірки і промиваємо.
2. Далі овоч натираємо дрібною соломкою. Використовуйте для цього спеціальну тертці для корейської моркви. Викладаємо продукт в глибоку посуд.
3. Сюди ж додаємо подрібнені зубчики часнику.
4. Далі додаємо сіль і цукор. Розмішуємо вміст.
5. За смаком додаємо коріандр і чорний мелений перець.
6. Вливаємо олію і лимонний сік. Знову перемішуємо заготівлю і ставимо його в холодильник на 1-2 години.
7. Готове частування можна подавати до столу або покласти на зберігання в скляну банку.
Як заготовити морква по-корейськи на зиму в домашніх умовах?
як пікантного і оригінального частування на зиму можна приготувати корейську моркву. Візьміть на замітку домашній рецепт. Холодна закуска урізноманітнює і прикрасить ваш стіл.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 1 кг
Інгредієнти:
- Морква – 1 кг
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор – 2 ст. л.
- Приправа для моркви по-корейськи – 40 гр..
- Часник – 3 зубчики.
- Оцет – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 80 мл
Процес приготування:
1. Чистимо головний інгредієнт і поділяємо його на тонку соломку.
2. Очищаємо часник від лушпиння. Продавлюємо його через спеціальний інструмент або дрібно ріжемо ножем.
3. Відправляємо підготовлені в глибоку металеву миску. Додаємо сюди приправу і половину цукру. Вимішуємо і залишаємо на годину.
4. Зливаємо з заготівлі виділився сік. Додаємо цукор, оцет і рослинне масло. Кип’ятимо продукт три хвилини на плиті, після перекладаємо в стерилізовані банки.
5. Закриваємо частування кришками, остуджуємо і ставимо на зберігання.
Як швидко і смачно зробити морква по-корейськи без додання оцту?
ніжніша за смаком морква по-корейськи виходить без додавання оцту. Оцініть просту кулінарну ідею для вашого домашнього столу! Його можна подавати як закуску або як доповнення до гарячих страв.
Час приготування: 2 години 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порцій – 500 гр.
Склад:
- Морква – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – ½ ч. л.
- Цукор – 20 гр.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Коріандр мелений – 20 гр.
- Сік лимонний – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
1. Чистимо, промиваємо моркву. Натираємо її тонкою соломкою.
2. Засипаємо продукт сіллю і цукром. Ретельно выминаем вміст руками.
3. Додаємо та інші спеції. Продавлюємо зубчики часнику.
4. Прибираємо лушпиння з цибулі, ріжемо його не занадто дрібними шматками.
5. Обсмажуємо продукт до появи аромату. Далі цибулю витягаємо, а масло, що залишилося переливаємо до моркви.
6. Відразу ж додаємо і лимонний сік. Перемішуємо заготівлю і маринуємо його в холодильнику 2 години.
7. Соковита корейська морква без додання оцту готова. Подавайте до столу!
Ароматна морква по-корейськи з коріандром в домашніх умовах
Традиційний домашній варіант моркви по-корейськи – з додаванням меленого коріандру. Інгредієнт надає страві особливий аромат і смак. Порадуйте близьких яскравим частуванням!
Час приготування: 2 години 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порцій – 500 гр.
Інгредієнти:
- Морква – 0,5 кг
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
- Коріандр мелений – 1 ч. л.
- Часник – 2 зубчики.
- Оцет столовий – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
2. Моркву очищаємо від шкірки, промиваємо, а потім натираємо тонкою соломкою.
3. Далі ріжемо цибулю кубиками або півкільцями.
4. Обсмажуємо цибулю до яскравого аромату на рослинному маслі. Після продукт прибираємо, а маслу даємо охолонути.
5. Додаємо вміст сіль, цукор, мелені перець, коріандр і подрібнені зубчики часнику.
6. Далі вливаємо в вміст ароматне остигле масло.
7. Приєднуємо столовий оцет. Вимішуємо продукти і маринуємо в холодильнику 2 години.
8. Викладаємо готову частування на тарілки і подаємо до столу!