Начинка для млинців – 15 смачних і простих рецептів з покроковими фото

Начинка для млинців – це яскраві і поживні кулінарні рішення для ваших домашніх страв. Для приготування використовуйте добірку з п’ятнадцяти смачних і простих рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Урізноманітніть ваш стіл, порадуйте себе і близьких!

М’ясна начинка для млинців з фаршу

М’ясна начинка для млинців з фаршу – це простий варіант для ваших ситних домашніх млинців. Таке частування можна подавати як повноцінне гаряче блюдо для сімейного столу. Для приготування апетитною начинки з фаршу використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти на
0.6 кг.

  • Фарш м’ясний ½ кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Як приготувати смачну начинку для млинців? Печемо млинці і приступаємо до приготування начинки.
  2. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його в сковороді з рослинною олією до м’якого стану.
  3. Сюди ж викладаємо попередньо розморожений м’ясний фарш. Перемішуємо і смажимо разом близько 10 хвилин.
  4. Додаємо сюди сіль і суміш спецій. Перемішуємо і готуємо ще близько 3-5 хвилин.
  5. Порційно викладаємо м’ясну заготовку на млинці.
  6. Наповнюємо всі млинці і звертаємо їх.
  7. М’ясна начинка для млинців з фаршу готова!

Сирна начинка для млинців

Сирна начинка для млинців – це класика домашньої кухні. Апетитні млинці з сиром нікого не залишать байдужим. Їх можна подавати до чаю або їсти просто так. Для приготування начинки використовувати наш простий перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 600 гр.

Склад:

  • Сир – 500 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Цукор – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти для начинки. Заздалегідь готуємо млинці.

Крок 2. Відміряємо потрібну кількість сиру. Якщо він занадто зернистий, то попередньо перетираємо його через дрібне металеве сито.

Крок 3. Доповнюємо сир сметаною і цукром.

Крок 4. Ретельно вимішуємо заготівлю, гарненько розтираємо її до однорідності. Всі інгредієнти повинні з’єднатися між собою.

Крок 5. Порційно викладаємо сирну масу на млинці.

Крок 6. Звертаємо млинці з сиром в конвертик для подачі.

Крок 7. Сирна начинка для млинців готова!

Начинка для млинців з курячої печінки

Начинка для млинців з курячої печінки порадує не тільки яскравим смаком, а й корисними поживними властивостями. Такі млинці можна подавати до обіду або в якості ситного перекусу. Для приготування начинки з субпродуктів беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з нашої збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 450 гр.

Склад:

  • Печінка куряча – 350 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Гарненько промиваємо курячу печінку і очищаємо її. Ріжемо на частини і відварюємо в підсоленій воді близько 20 хвилин.

Крок 2. Натираємо моркву на крупній тертці. Обсмажуємо овоч до рум’янцю на рослинному маслі.

Крок 3. Відварену печінку викладаємо в чашу блендера.

Крок 4. Перемелюємо інгредієнт до отримання однорідного фаршу.

Крок 5. Викладаємо заготовку в сковороду з морквою. Солимо, перчимо і смажимо близько 5-7 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 6. Заготівлю викладаємо на готові млинці.

Крок 7. Звертаємо млинці конвертом або іншою формою.

Крок 8. Начинка для млинців з курячої печінки готова!

Начинка для млинців з зеленою цибулею і яйцем

Начинка для млинців з зеленою цибулею і яйцем порадує вас і ваших близьких. Такі млинці вийдуть неймовірно смачними та поживними. Можна подавати на сніданок або в якості перекусу. Для приготування апетитною начинки використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 200 гр.

Склад:

  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Яйце – 3 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо пучок зеленого цибулі і даємо йому обсохнути.

Крок 2. Подрібнюємо зелений лук. Курячі яйця відварюємо, остуджуємо, очищаємо і ріжемо дрібними кубиками.

Крок 3. Складаємо в глибоку миску яйця і цибулю. Посипаємо сіллю і поливаємо майонезом. Ретельно перемішуємо заготовку.

Крок 4. Обмазуємо частуванням попередньо обсмажені млинці.

Крок 5. Починаємо згортати млинець з начинкою в рулет.

Крок 6. Готові рулети можна розрізати на частини поменше.

Крок 7. Начинка для млинців з зеленою цибулею і яйцем готова!

Начинка з шинкою і сиром для млинців

Начинка з шинкою і сиром для млинців – це простий і смачний варіант для вашого домашнього перекусу. Така начинка виходить неймовірно апетитною і поживною. Ваші близькі залишаться задоволені. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 600 гр.

Склад:

  • Шинка – 300 гр.
  • Сир твердий – 300 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь смажимо млинці. Також підготуємо прості інгредієнти для начинки.

Крок 2. Шинку нарізаємо невеликими кубиками, твердий сир натираємо на крупній тертці.

Крок 3. По центру кожного млинчика викладаємо нарізану шинку.

Крок 4. Доповнюємо шинку твердим тертим сиром.

Крок 5. Починаємо згортати млинець з начинкою.

Крок 6. Можна згорнути млинці у вигляді рулету або конвертик.

Крок 7. Начинка з шинкою і сиром для млинців готова!

Грибна начинка для млинців

Грибна начинка для млинців – це апетитна кулінарна ідея для вашого ситного домашнього перекусу. Перед такими млинцями будуть неможливо встояти. Урізноманітніть ваше звичне меню за допомогою нашого перевіреного кулінарного рецепту з покроковими фотографіями.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 700 гр.

Склад:

  • Гриби печериці – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 4 ст. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Добре промиваємо гриби і обсушуємо їх.

Крок 3. Далі шампіньйони дрібно ріжемо ножем.

Крок 4. Очищаємо цибулю і подрібнюємо його. Можна перемолоти в блендері.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо на ньому цибулю до прозорого стану.

Крок 6. Сюди ж викладаємо гриби, перемішуємо і смажимо близько 15 хвилин на помірному вогні.

Крок 7. Відварюємо курячі яйця. Потім очищаємо їх і відокремлюємо жовтки від білків. Нам знадобляться тільки жовтки.

Крок 8. Жовтки викладаємо до грибів. Перемішуємо.

Крок 9. Сюди ж додаємо сметану, панірувальні сухарі, сіль і чорний мелений перець.

Крок 10. Гарненько перемішуємо, готуємо пару хвилин і знімаємо з плити.

Крок 11. Грибна начинка для млинців готова!

Начинка для млинців з рисом і яйцем

Начинка для млинців з рисом і яйцем – це простий в приготуванні і надзвичайно апетитна ідея, яка точно урізноманітнює домашнє меню. Таке частування можна подавати до сімейного обіду або в якості перекусу. Обов’язково беріть на замітку нашу перевірену кулінарну ідею!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 500 гр.

Склад:

  • Рис – 1 склянка
  • Яйце – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо курячі яйця до готовності і занурюємо їх у холодну воду, даємо повністю охолонути.

Крок 2. Гарненько промиваємо склянку рису під водою. Робимо це, поки вода не стане прозорою. Відварюємо рис до готовності.

Крок 3. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.

Крок 4. Обсмажуємо цибулю на сковороді з рослинним маслом до м’якості та легкого рум’янцю.

Крок 5. Охолоджені яйця очищаємо від шкаралупи і нарізаємо невеликими кубиками.

Крок 6. У сковороду до цибулі додаємо яйця і відварений рис. Солимо, перемішуємо і смажимо близько 5 хвилин. Можна доповнити зеленню за смаком.

Крок 7. Начинка для млинців з рисом і яйцем готова. Начиняйте млинці і пригощайтеся!

Солодка начинка для млинців з сиром та родзинками

Солодка начинка для млинців з сиром і родзинками – це смачна ідея для домашньої кухні. Апетитні млинці з сиром та родзинками нікого не залишать байдужим. Їх можна подавати до чаю або їсти просто так. Для приготування начинки використовуйте простий перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 350 гр.

Склад:

  • Сир – 250 гр.
  • Родзинки – 60 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.
  • Сметана – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо вимочуємо родзинки в гарячій воді близько 15 хвилин. Після воду зливаємо, родзинки обсушуємо.

Крок 2. Відміряємо потрібну кількість сиру. Перетираємо його через дрібне сито. Додаємо до сиру сіль, два види цукру і сметану.

Крок 3. Перемішуємо сирну масу блендером. Занурюємо сюди підготовлений родзинки.

Крок 4. Перемішуємо заготовку до рівномірного розподілу родзинок.

Крок 5. Викладаємо сирну масу на готові млинці.

Крок 6. Звертаємо млинець з начинкою.

Крок 7. Солодка начинка для млинців з сиром та родзинками готова!

Начинка з серця свинячого для млинців

Начинка з серця свинячого для млинців – це простий у виконанні і смачний варіант для вашого домашнього перекусу або обіду. Така начинка виходить неймовірно ситної. Для приготування своїми руками беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 350 гр.

Склад:

  • Серце свиняче – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Ретельно промиваємо свиняче серце, видаляємо плівки і жир.

Крок 2. Відварюємо субпродукт у підсоленій воді близько 1,5-2 годин. Після інгредієнт остуджуємо.

Крок 3. Відварене серце прокручуємо через м’ясорубку.

Крок 4. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо до рум’янцю на рослинному маслі. Сюди ж викладаємо подрібнену серце. Солимо, перчимо і доповнюємо шматочками вершкового масла. Перемішуємо і смажимо пару хвилин всі разом.

Крок 5. Викладаємо на заготівлю готові тонкі млинці.

Крок 6. Загортаємо частування зі свинячого серця в млинець. Можна згорнути в конвертик.

Крок 7. Начинка з серця свинячого для млинців готова!

Начинка для млинців з крабовими паличками

Начинка для млинців з крабовими паличками нікого не залишить байдужим. Такі млинці вийдуть неймовірно смачними та поживними. Можна подавати їх в якості оригінального швидкого перекусу. Для приготування апетитною начинки використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 250 гр.

Склад:

  • крабові Палички – 150 гр.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Майонез – 4 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь обсмажуємо млинці і приступаємо до приготування начинки.

Крок 2. Промиваємо і обсушуємо кріп, дрібно нарізаємо його ножем.

Крок 3. Очищаємо зубчики часнику і подрібнюємо їх будь-яким зручним способом.

Крок 4. Вимішуємо часник, половину кропу і майонез.

Крок 5. Дрібними кубиками ріжемо крабовими паличками. Посипаємо їх залишилися кропом.

Крок 6. Для начинки обмазуємо млинці сумішшю з майонезу. Зверху викладаємо крабові палички з ароматною зеленню.

Крок 7. Начинка для млинців з крабовими паличками готова!

Начинка з бананів для млинців

Начинка з бананів для млинців відрізняється цікавим оригінальним смаком і яскравим ароматом. Подавайте апетитні млинці разом з чашкою гарячого чаю. Приготувати таку фруктову начинку нескладно в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 250 гр.

Інгредієнти:

  • Банан – 2 шт.
  • Стружка кокосова – 2 ст. л.
  • Арахіс – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 20 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Банани очистити від шкірки. Після розділяємо їх на дві поздовжні частини.

Крок 2. Арахіс подрібнюємо будь-яким зручним способом.

Крок 3. У сковороді розтоплюємо вершкове масло – близько 20 грам.

Крок 4. Кладемо в сковороду з олією банани. Обсмажуємо їх близько двох хвилин з одного боку. Після перевертаємо і готуємо близько трьох хвилин з іншого боку.

Крок 5. Після того, як перевернули банани, посипаємо їх кокосовою стружкою.

Крок 6. Кладемо на кожен млинець з половинки банана. Посипаємо невеликою кількістю подрібнених горіхів.

Крок 7. Акуратно обгортаємо банан млинцем. Можна закріпити шпажками.

Крок 8. Начинка з бананів для млинців готова!

Начинка для млинців з вареного м’яса

Начинка для млинців з вареного м’яса – це живильне кулінарна ідея для вашого яскравого домашнього перекусу. Перед такими млинцями буде неможливо встояти. Урізноманітніть ваш стіл з допомогою нашого перевіреного кулінарного рецепту з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 1 кг

Інгредієнти:

  • Свинина – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Перець духмяний горошок – 2 шт.
  • Гвоздика – 2 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо свинину, ріжемо її на середні шматочки і складаємо в каструлю.

Крок 2. Доповнюємо м’ясо очищеної цибулиною, зубчиком часнику і спеціями.

Крок 3. Заливаємо водою і доводимо до кипіння.

Крок 4. Після закипання знімаємо піну і варимо м’ясо близько 40 хвилин до готовності. За 15 хвилин до готовності додаємо сіль і чорний мелений перець.

Крок 5. Подрібнюємо залишився цибулю і часник. Викладаємо овочі в сковороду з рослинним маслом.

Крок 6. Обсмажуємо овочі до золотистого відтінку.

Крок 7. Викладаємо шумівкою відварне м’ясо з каструлі.

Крок 8. Обсмажену цибулю і свинину прокручуємо через м’ясорубку. Поливаємо масу невеликою кількістю бульйону.

Крок 9. Додаємо сіль, перець і все добре перемішуємо. Якщо маса виходить дуже густою, додаємо ще трохи бульйону.

Крок 10. Начинка для млинців з вареного м’яса готова!

Начинка для млинців з цибулею і морквою

Начинка для млинців з цибулею і морквою порадує вас і ваших домашніх. Такі млинці вийдуть неймовірно смачними та поживними. Можна подавати на сніданок або як швидкого перекусу. Для приготування апетитною начинки використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 550 гр.

Склад:

  • Морква – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь печемо млинці і приступаємо до приготування начинки.

Крок 2. Очищаємо овочі і промиваємо їх. Дрібно ріжемо цибулю і моркву натираємо на крупній тертці.

Крок 3. Відварюємо яйця і очищаємо їх від шкаралупи. Подрібнюємо яйця ножем або натираємо на крупній тертці.

Крок 4. Обсмажуємо до м’якості цибулю і моркву на рослинній олії. Солимо і посипаємо спеціями. Перемішуємо.

Крок 5. До овочів додаємо яйця. Акуратно перемішуємо вміст.

Крок 6. Викладаємо на заготівлю готові млинці.

Крок 7. Начинка для млинців з цибулею і морквою готова!

Яблучна начинка з корицею для млинців

Яблучна начинка з корицею для млинців відрізняється цікавим смаком і апетитним ароматом. Подавайте таке частування разом з чашкою гарячого чаю. Заготовити таку начинку нескладно в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 450 гр.

Інгредієнти:

  • Яблуко – 5 шт.
  • Кориця мелена – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь смажимо млинці і підготуємо інгредієнти для апетитною начинки.

Крок 2. Промиваємо яблука, очищаємо їх від шкірки і натираємо на крупній тертці.

Крок 3. Шматок вершкового масла розтоплюємо на сковороді.

Крок 4. Опускаємо сюди терті яблука. Посипаємо їх меленою корицею і цукром. Перемішуємо.

Крок 5. Тушкуємо яблука зі спеціями близько трьох-чотирьох хвилин на повільному вогні.

Крок 6. Отриману заготівлю можна одразу викладати на готові млинці.

Крок 7. Яблучна начинка з корицею для млинців готова!

Шоколадна начинка для млинців

Шоколадна начинка для млинців – це оригінальна кулінарна ідея. Апетитні млинці з шоколадом усередині нікого не залишать байдужим. Їх можна подавати до чаю або їсти просто так. Для приготування цікавою начинки використовуйте простий покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 300 гр.

Склад:

  • Шоколад молочний – 150 гр.
  • Горіхи волоські – 3 ст. л.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Ванілін – 1 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь готуємо млинці і приступаємо до приготування шоколадної начинки.

Крок 2. Відміряємо потрібну кількість шоколаду.

Крок 3. З’єднуємо шоколад в мисці разом з вершковим маслом, подрібненими волоськими горіхами і ваніліном.

Крок 4. Ставимо миску з продуктами в мікрохвильову піч на кілька секунд. Також можна розтоплювати вміст на водяній бані. Вимішуємо масу.

Крок 5. Кожен млинець змащуємо тонким шаром шоколадною масою.

Крок 6. Далі млинці з шоколадом можна скласти навпіл і скрутити в рулон.

Крок 7. Шоколадна начинка для млинців готова!