Начинка для пиріжків – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Солодка начинка для пиріжків з щавлю з цукром

Оригінальний рецепт солодких пиріжків зі щавлем. Зазвичай цей продукт використовують в інших стравах і не з цукром, однак такий рецепт припаде до смаку тим, хто любить дивувати нестандартними кулінарними рішеннями.

Час приготування: 55 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • дріжджове Тісто – 300 гр.
  • Щавель свіжий – 300 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Масло рослинне – для змащення.

Процес приготування:

1. Промиті листочки щавлю нарізають.

2. Щоб позбавити щавель від зайвої кислоти, можна обдати його окропом.

3. До підготовленої щавлевої маси додають цукор і добре перемішують. Важливо злити зайву рідину, якщо вона є. Начинка повинна бути досить сухий.

4. Тісто розділяють на невеликі порції, кожну скачують в кульку і розплющують.

5. У центр кожної отриманої коржі викладають щавлеву начинку і формують пиріжок.

6. На деко, який попередньо змащують невеликою кількістю масла, викладають заготовки так, щоб шов-защипи знаходився знизу. Випікають вироби 25 хвилин, попередньо розігрів духовку до 180 градусів. Швидко і просто!