Наггетси курячі на сковороді – це просте у виконанні та дуже смачне частування для сім’ї чи компанії. Такий продукт можна подавати до столу з будь-якими соусами чи гарнірами до смаку. Для приготування нагетсів використовуйте нашу перевірену кулінарну збірку з десяти рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фотографіями.
Нагетси з курячого філе на сковороді в домашніх умовах
Нагетси з курячого філе на сковороді в домашніх умовах виходять неймовірно смачними, апетитними та хрусткими. Таку страву можна подавати до сімейного обіду або як ситну закуску для компанії. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Інгредієнти:
на – 6 порції
- Куряче філе – 700 гр.
- Яйце куряче – 2 шт.
- Сухарі панірувальні – за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Паприка – за смаком
- Олія – для смаження
Процес приготування:
Курячі нагетси на сковороді готуються швидко та просто. Розморожуємо куряче філе, промиваємо його і обробляють на невеликі порційні шматочки.
У глибоку ємність розбиваємо курячі яйця, збиваємо їх вилкою.
В окрему миску відправляємо панірувальні сухарі, сюди ж додаємо сіль, чорний мелений перець та мелену паприку. Перемішуємо.
Розігріваємо у сковороді велику кількість рослинної олії.
Курячі шматочки занурюємо в яєчну суміш.
Після обвалюємо в паніровці і відправляємо в киплячу олію. Смажимо до яскравого рум’янцю та перекладаємо на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.
Нагетси з курячого філе на сковороді готові в домашніх умовах. Подавайте до столу з улюбленими соусами чи гарнірами!
Курячі нагетси в паніровці на сковороді
Курячі нагетси в паніровці на сковороді відрізняються яскравим смаком, привабливим зовнішнім виглядом та нескладним кулінарним процесом. Обов’язково спробуйте приготувати такі нагетси в домашніх умовах за перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Філе куряче – 180 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 100 гр.
- Мука – 100 гр.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Куркума – 10 гр.
- Олія – 200 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожуємо куряче філе, промиваємо його і обробляємо невеликі порційні шматочки. Посипаємо сіллю та чорним меленим перцем до смаку.
Крок 2. У мисці збовтуємо куряче яйце з щіпкою солі.
Крок 3. На плоску тарілку висипаємо борошно. У ній обвалюємо кожен шматочок курячого філе.
Крок 4. Далі курку занурюємо у яєчний кляр.
Крок 5. Після обвалюємо в панірувальних сухарях, перемішаних з куркумою.
Крок 6. Далі заготовки занурюємо в киплячу олію. Смажимо до рум’янцю та перекладаємо на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.
Крок 7. Курячі нагетси в паніровці на сковороді готові. Подавайте до столу та пригощайтеся!
Нагетси з курки в кукурудзяному борошні
Нагетси з курки в кукурудзяному борошні виходять неймовірно привабливими. Таке апетитне частування точно нікого не залишить байдужим. Подавайте до сімейного обіду або як цікавий перекус. Можна доповнити соусами та гарнірами до смаку.
Час приготування – 3 години 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Філе куряче – 1 кг.
- Чеснок – 1 зубчик.
- Пластівці кукурудзяні – 270 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Вода – 300 мл.
- Паприка мелена – 0,5 ч.л.
- Куркума – 0,5 ч.л.
- Коріандр мелений – 0,5 ч.л.
- Цукор-пісок – 0,5 ч.л.
- Оцет винний – 1 ст.
- Перець червоний мелений – 0,5 ч.л.
- Сіль – 2 ч.л.
- Мука – 150 гр.
- Олія – 1,5 л.
Процес приготування:
Крок 1. Промите куряче філе обробляємо на дрібні шматочки.
Крок 2. У глибокій мисці з’єднуємо сіль, подрібнений часник, паприку, куркуму, коріандр, цукор, винний оцет та воду, все перемішуємо. У цей маринад опускаємо куряче філе та залишаємо на 3 години. Можна замаринувати проти ночі.
Крок 3. Необхідну кількість кукурудзяних пластівців перемелюємо у блендері.
Крок 4. В окремій мисці збиваємо курячі яйця із сіллю та червоним меленим перцем.
Крок 5. Мариновану курку обвалюємо в борошні, потім у яєчному клярі та кукурудзяних пластівцях.
Крок 6. У сковороді розігріваємо велику кількість олії.
Крок 7. Занурюємо сюди куряче філе. Найкраще занурити курку в олію на металевому ситі. Обсмажуємо у такому фритюрі до яскравого рум’янцю.
Крок 8. Далі продукт перекладаємо на паперові рушники, щоб видалити зайву олію.
Крок 9. Нагетси з курки в кукурудзяному борошні готові. Подавайте до столу із соусами чи іншими доповненнями!
Курячі нагетси на сковороді в клярі
Курячі нагетси на сковороді в клярі виходять напрочуд смачними, рум’яними та хрусткими. Таку страву можна подавати до сімейного обіду або як ситну закуску для компанії, доповнивши улюбленими соусами. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Філе куряче – 250 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 50 гр.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Олія – 50 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожене та промите куряче філе розрізаємо на рівні по товщині смуги.
Крок 2. Далі курячі шматочки злегка відбиваємо кухонним молотком.
Крок 3. Натираємо шматки сіллю та чорним меленим перцем.
Крок 4. Виделкою збовтуємо куряче яйце з щіпкою солі.
Крок 5. Кожен шматок курки занурюємо в яєчну суміш.
Крок 6. Далі заготовки обвалюємо в панірувальних сухарях.
Крок 7. Відправляємо їх у сковороду з прогрітою олією.
Крок 8. Обсмажуємо до яскравого рум’янцю з обох боків.
Крок 9. Курячі нагетси на сковороді готові в клярі. Можна куштувати!
Домашні курячі нагетси в манці
Домашні курячі нагетси в манці порадують вас яскравим смаком, привабливим зовнішнім виглядом та нескладним кулінарним процесом. Обов’язково спробуйте приготувати апетитні нагетси своїми руками за нашим перевіреним рецептом з покроковими фото.
Час готування – 45 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 500 гр.
- Соль – 1 ст.л.
- Приправи для курки – 0,5 ч.л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Яйце – 2 шт.
- Манна крупа – 150 гр.
- Мука – 150 гр.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Куряче філе промиваємо, обсушуємо і обробляють на невеликі шматочки.
Крок 3. Далі ці шматочки треба замаринувати. Складаємо їх в одній мисці.
Крок 4. Посипаємо куряче м’ясо чорним меленим перцем.
Крок 5. Додаємо курячу приправу.
Крок 6. Всипаємо вказану кількість солі, перемішуємо та залишаємо на 15 хвилин.
Крок 7. Далі мариновані шматочки обвалюємо в борошні.
Крок 8. Після борошна занурюємо їх у збиті курячі яйця.
Крок 9. Далі пануємо в манній крупі і обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків на розігрітій олії.
Крок 10. Домашні курячі нагетси готові в манці. Швидше подавайте до столу та пригощайтеся!
Курячі нагетси в кукурудзяних пластівцях
Курячі нагетси в кукурудзяних пластівцях – це дуже апетитне частування з хрусткою скоринкою, як у популярних ресторанах швидкого харчування. Подавати такі нагетси можна з улюбленими соусами та гарнірами. Порадуйте себе та рідних за допомогою простого покрокового рецепту.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 500 гр.
- Часник – 4 зубчики.
- Пластівці кукурудзяні – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо куряче філе, заздалегідь розморожуємо його, обдаємо холодною водою і обсушуємо.
Крок 2. Очищаємо від лушпиння зубчики часнику і подрібнюємо їх через дрібну тертку або спеціальний прес.
Крок 3. Кукурудзяні пластівці викладаємо у глибоку тарілку та подрібнюємо їх за допомогою ступки. Для нагетсів обов’язково вибираємо несолодкі пластівці.
Крок 4. Необхідно отримати однорідну крихту з пластівців. Розминати їх дуже дрібно не потрібно.
Крок 5. Промите куряче філе розрізаємо на невеликі порційні шматочки: смуги чи слайси.
Крок 6. Тепер підготуємо простий яєчний кляр. Для цього збовтуємо виделкою яйця із сіллю.
Крок 7. Шматочки курячого філе посипаємо сіллю, перцем та подрібненим часником. Якщо у вас є час, то залиште птах маринуватися на 1 годину.
Крок 8. Далі кожен шматочок філе необхідно занурити в яєчну суміш.
Крок 9. Після яєчної суміші обвалюємо шматочки в кукурудзяних пластівцях. Вони добре прилипатимуть до філи.
Крок 10. Перекладаємо заготовки на добре прогріту з олією сковороду.
Крок 11. Обсмажуємо нагетси до рум’янцю з усіх боків без кришки. На процес обсмажування піде приблизно 15 хвилин.
Крок 12. Курячі нагетси в кукурудзяних пластівцях готові. Частуйтесь!
Нагетси з курячого фаршу в домашніх умовах
Нагетси з курячого фаршу в домашніх умовах виходять цікавими за смаком, хрусткими зовні та соковитими всередині. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Подавайте до сімейного обіду або як ситного перекушування з будь-якими доповненнями до смаку.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 500 гр.
- Базилік/петрушка – 1 ст.
- Мука – 3 ст.л.
- Яйце – 2 шт.
- Сухарі панірувальні – 1 ст.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе викладаємо у глибоку миску. Сюди ж відправляємо подрібнені базилік або петрушку, сіль та чорний мелений перець. Добре вимішуємо і відбиваємо руками.
Крок 2. Мокрими руками з фаршу ліпимо акуратні плоскі котлети.
Крок 3. У трьох різних тарілках розміщуємо збиті яйця, панірувальні сухарі та борошно.
Крок 4. Занурюємо заготовку по черзі в борошно та яєчну суміш.
Крок 5. Після обвалюємо в панірувальних сухарях.
Крок 6. Підправляємо руками форму нагетсів.
Крок 7. Далі відправляємо їх у сковороду з розігрітою олією. Смажимо з усіх боків до золотистої скоринки.
Крок 8. Перекладаємо частування на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.
Крок 9. Нагетси з курячого фаршу в домашніх умовах готові. Можна куштувати!
Нагетси з курячого філе, як у Макдональдсі
Наггетси з курячого філе, як у Макдональдсі, кожен зможе приготувати на своїй кухні. Для цього слідуйте простим крокам з нашого перевіреного кулінарного рецепту. Порадуйте себе та близьких апетитними хрусткими нагетсами. Їх можна подавати до столу з соусами, овочами та картоплею фрі.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Сухарі панірувальні – 1 ст.
- Сіль – 1 ч.л.
- Трави сушені – 1 ст.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе можна обробити двома різними способами. Перший – це філе рубаємо ножем і з отриманої маси ліпимо невеликі плоскі фрикадельки.
Крок 2. Другий спосіб – нарізаємо невеликими скибочками.
Крок 3. Скибочки птиці необхідно відбити кухонним молотком.
Крок 4. У глибокій мисці збиваємо курячі яйця із сіллю, чорним меленим перцем та ароматними сушеними травами.
Крок 5. Занурюємо курячі заготовки в яєчний кляр, потім обвалюємо в панірувальних сухарях.
Крок 6. Обсмажуємо заготовки до рум’янцю у великій кількості олії.
Крок 7. Наггетси з курячого філе, як у Макдональдсі готові. Подавайте до столу!
Нагетси з курячої грудки без панірувальних сухарів
Нагетси з курячої грудки без панірувальних сухарів – це не найпопулярніший рецепт приготування популярної страви, зате один із найцікавіших і найсмачніших. Пропонуємо приготувати нагетси в апетитному картопляному клярі за нашим перевіреним покроковим рецептом.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 3
Інгредієнти:
- Філе куряче – 350 гр.
- Картопля – 370 гр.
- Яєчний білок – 2 шт.
- Крохмаль картопляний – 50 гр.
- Мука – 40 гр.
- Приправи для курки – 0,5 ч.л.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні продукти.
Крок 2. Промите та обсушене філе ріжемо на невеликі шматочки.
Крок 3. Кладемо курячі шматочки в глибоку миску, посипаємо їх мукою.
Крок 4. Перемішуємо курячі шматочки з борошном.
Крок 5. Почищену картоплю натираємо на середній тертці. Віджимаємо від зайвої вологи.
Крок 6. Збиваємо яєчні білки до отримання м’яких піків.
Крок 7. Занурюємо в білкову масу картоплю, крохмаль, приправу для курки, сіль та чорний мелений перець.
Крок 8. Перемішуємо продукти до однорідності.
Крок 9. В отриманому клярі обвалюємо курячі заготовки.
Крок 10. Перекладаємо їх у сковороду з олією.
Крок 11. Обсмажуємо до рум’янцю з кожного боку по 5 хвилин. Перед подачею кладемо нагетси на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.
Крок 12. Нагетси з курячої грудки без панірувальних сухарів готові. Частуйтесь!
Курячі нагетси з сиром на сковороді
Курячі нагетси з сиром на сковороді виходять неймовірно смачними, апетитними та хрусткими. Таку привабливу страву із золотистою скоринкою можна подавати до сімейного обіду або як ситну закуску для компанії. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Філе куряче – 220 гр.
- Сир твердий – 50 гр.
- Борошно пшеничне – 40 гр.
- Борошно вівсяне – 40 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – 4 гр.
- Перець чорний мелений – 3 гр.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо два види борошна.
Крок 2. Сюди натираємо твердий сир на дрібній тертці, продавлюємо зубчики часнику, додаємо сіль і чорний мелений перець. Перемішуємо.
Крок 3. Розморожуємо куряче філе, промиваємо його і обробляємо невеликі порційні шматочки. Солимо їх і посипаємо чорним меленим перцем.
Крок 4. У глибокій ємності збиваємо яйце і занурюємо у цю суміш шматочки філе, перемішуємо.
Крок 5. Далі курку обвалюємо в заготівлі з борошна та сиру.
Крок 6. Обсмажуємо філе в сковороді з олією з усіх боків.
Крок 7. Курячі нагетси із сиром на сковороді готові. Подавайте до столу із соусами до смаку!