Обліпиха з цукром без варіння для зберігання в морозилці
Заморожуючи продукти на зиму, не забудьте про обліпиху. Це чудо-ягода, яка містить масу корисних речовин, вона підтримує імунітет і допомагає впоратися з простудними захворюваннями.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Обліпиха – 0,5 кг
- Цукор – 0,5 кг
Процес приготування:
1. Обліпиху промийте, відкиньте на друшляк і просушіть.
2. Далі подрібніть ягоди в блендері.
3. Відміряйте необхідну кількість цукру і додайте його до обліпиховою масі.
4. Кашоподібну масу з обліпихи змішайте з цукром. Перемішувати до повного розчинення цукру.
5. Перетерту обліпиху з цукром розкладіть по пластикових контейнерів, закрийте їх і помістіть в морозилку.
Приємного апетиту!
Обліпиха без варіння через м’ясорубку з цукром
Обліпиха, заготовлена на зиму без термічної обробки неймовірно корисна. Наприклад, її можна подрібнити і перетерти з цукром. В наслідок, таку заготовку можна додавати в чай або робити морс.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 2.
Склад:
- Обліпиха – 250 гр.
- Цукор – 150 гр.
Процес приготування:
1. Для цієї нескладної заготовки вам знадобляться ягоди обліпихи і цукор.
2. Ягоди переберіть, ретельно промийте від бруду і сміття.
3. Ягоди прокрутіть через м’ясорубку.
4. Далі змішайте облепиховую масу з цукром. Перемішуйте інгредієнти, поки цукор повністю не розчиниться.
5. Для зберігання перетертої обліпихи, використовуйте чисту скляну тару. Перекладіть обліпиху з цукром в банку, щільно закрийте кришкою і зберігаєте в холодильнику.
Приємного апетиту!