Обліпиха без варіння з цукром на зиму – 4 рецепти з покроковими фото

Обліпиха з цукром без варіння для зберігання в морозилці

Заморожуючи продукти на зиму, не забудьте про обліпиху. Це чудо-ягода, яка містить масу корисних речовин, вона підтримує імунітет і допомагає впоратися з простудними захворюваннями.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Обліпиха – 0,5 кг
  • Цукор – 0,5 кг

Процес приготування:

1. Обліпиху промийте, відкиньте на друшляк і просушіть.

2. Далі подрібніть ягоди в блендері.

3. Відміряйте необхідну кількість цукру і додайте його до обліпиховою масі.

4. Кашоподібну масу з обліпихи змішайте з цукром. Перемішувати до повного розчинення цукру.

5. Перетерту обліпиху з цукром розкладіть по пластикових контейнерів, закрийте їх і помістіть в морозилку.

Приємного апетиту!

Обліпиха без варіння через м’ясорубку з цукром

Обліпиха, заготовлена на зиму без термічної обробки неймовірно корисна. Наприклад, її можна подрібнити і перетерти з цукром. В наслідок, таку заготовку можна додавати в чай або робити морс.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 2.

Склад:

  • Обліпиха – 250 гр.
  • Цукор – 150 гр.

Процес приготування:

1. Для цієї нескладної заготовки вам знадобляться ягоди обліпихи і цукор.

2. Ягоди переберіть, ретельно промийте від бруду і сміття.

3. Ягоди прокрутіть через м’ясорубку.

4. Далі змішайте облепиховую масу з цукром. Перемішуйте інгредієнти, поки цукор повністю не розчиниться.

5. Для зберігання перетертої обліпихи, використовуйте чисту скляну тару. Перекладіть обліпиху з цукром в банку, щільно закрийте кришкою і зберігаєте в холодильнику.

Приємного апетиту!