Заправка для розсольнику з огірками та помідорами
Заправка для розсольнику з огірками та помідорами готується просто і швидко, а в підсумку виходить неймовірно смачною, апетитною і ароматною. Погодьтеся, що ніякі покупні овочі за своїми смаковими характеристиками не зрівняються з домашніми. Звертаємо вашу увагу, що вага вказаний в очищеному вигляді.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 4 банки по 700 мл і 1 банка 500 мл
Інгредієнти:
- Огірки – 1 кг
- Помідори – 750 гр.
- Цибуля – 450 гр.
- Морква – 450 гр.
- Перловка – 250 гр.
- Масло соняшникове – 60 мл
- Оцет столовий 9% – 60 мл
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
- Вода – 250 мл
Процес приготування:
Крок 1. Тонкими скибочками нарізаємо промиті огірки, паралельно замочуємо перлову крупу в прохолодній воді.
Крок 2. Помідори надрізаємо хрест-навхрест і заливаємо окропом на 10 хвилин. Після, з легкістю знімаємо шкірку, а м’якоть перебиваємо в пюре в чаші кухонного комбайна.
Крок 3. За допомогою бурачной терки подрібнюємо моркву, дрібно нарізаємо цибулини.
Крок 4. Овочі висипаємо в каструлю відповідного розміру, доповнюємо перловкою (воду зливаємо), сіллю, водою, олією і цукровим піском.
Крок 5. Склад перемішуємо для рівномірного розподілу добавок і залишаємо в спокої на 15 хвилин.
Крок 6. Ставимо каструлю на плиту, доводимо компоненти до кипіння і, збавивши полум’я, проварюємо під кришкою близько тридцяти хвилин. В останню чергу виливаємо оцет, перемішуємо і знімаємо з конфорки.
Крок 7. Розливаємо суп по простерилизованным банкам і закатуємо під ключ. Приємного апетиту!