Салат з огірків, цибулі, олії та кропу
Салат з огірків, цибулі, олії та кропу – це смачна і ароматна заготівля, відкривши баночку якої кулінару потрібно лише перекласти продукт в сервірувальне блюдо, так як вся нарізка проводиться під час процесу приготування.
Час готування – 3 ч.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Огірки – 2 кг
- Цибуля – 300 гр.
- Масло рослинне – 12 ст. л.
- Кріп – 1 пучок.
- Оцет столовий 9% – 7 ст. л.
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиті огірки ріжемо на кільця чи півкільця в залежності від розміру і висипаємо в тарілку з високими бортиками.
Крок 2. Очищаємо цибулину, нарізаємо і відправляємо до основного інгредієнта.
Крок 3. Слідом викладаємо мелкорубленную зелень.
Крок 4. Висипаємо цукровий пісок і сіль, заправляємо оцтом і рослинним маслом.
Крок 5. Складові гарненько перемішуємо і даємо постояти близько трьох годин.
Крок 6. Далі викладаємо овочі в каструлю, доводимо до кипіння й тушкуємо на повільному полум’ї 7 хвилин.
Крок 7. Розфасовуємо компоненти по стерилізованим баночках і закатуємо.
Крок 8. Ставимо на кришки і загорнути в ковдру на 24 години. Готуйте і отримуйте задоволення!