Огірки кружечками (кільцями) на зиму – 5 рецептів з покроковими фото

Салат з огірків, цибулі, олії та кропу

Салат з огірків, цибулі, олії та кропу – це смачна і ароматна заготівля, відкривши баночку якої кулінару потрібно лише перекласти продукт в сервірувальне блюдо, так як вся нарізка проводиться під час процесу приготування.

Час готування – 3 ч.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Огірки – 2 кг
  • Цибуля – 300 гр.
  • Масло рослинне – 12 ст. л.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Оцет столовий 9% – 7 ст. л.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиті огірки ріжемо на кільця чи півкільця в залежності від розміру і висипаємо в тарілку з високими бортиками.

Крок 2. Очищаємо цибулину, нарізаємо і відправляємо до основного інгредієнта.

Крок 3. Слідом викладаємо мелкорубленную зелень.

Крок 4. Висипаємо цукровий пісок і сіль, заправляємо оцтом і рослинним маслом.

Крок 5. Складові гарненько перемішуємо і даємо постояти близько трьох годин.

Крок 6. Далі викладаємо овочі в каструлю, доводимо до кипіння й тушкуємо на повільному полум’ї 7 хвилин.

Крок 7. Розфасовуємо компоненти по стерилізованим баночках і закатуємо.

Крок 8. Ставимо на кришки і загорнути в ковдру на 24 години. Готуйте і отримуйте задоволення!