Ситна і дуже смачна окрошка з курячою грудкою
Поживну домашню окрошку можна приготувати з додаванням м’яса. Оцініть простий у приготуванні і неймовірно смачний продукт для вашого сімейного обіду. Порадуйте цікавим холодним стравою.
Час готування: 30 хв
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Грудка куряча – 350 гр.
 - Картопля – 3 шт.
 - Капуста кольорова – 150 гр.
 - Редис – 100 гр.
 - Огірок – 1 шт.
 - Цибуля зелена – за смаком.
 - Яйце – 2 шт.
 - Сіль – за смаком.
 - Квас – 1 л
 - Сметана – 50 гр.
 
Процес приготування:
1. Промиваємо огірок і редис. Нарізаємо невеликими тонкими скибочками.
2. Відварюємо яйця і цвітну капусту. Повністю освіжаємо продукти і подрібнюємо їх будь-яким зручним способом.
3. Шматочок курячого філе випікаємо в духовці до готовності, після остуджуємо його й ріжемо брусочками.
4. З’єднуємо всі підготовлені продукти в глибокій мисці, солимо їх і поливаємо сметаною. Доповнюємо подрібненим зеленим луком за смаком і розмішуємо.
5. Розкладаємо вміст по тарілках і порційно заливаємо кефіром.
6. Апетитна домашня окрошка готова. Пригощайтеся!












