Оладки з кабачків – 10 найбільш смачних рецептів кабачкового оладок з покроковими фото

Кабачкові оладки без яєць

Оладки з кабачків без використання яєць підходять для пісної і веганскої кухні, що робить страву ще більш практичним. Ідеальний ситний перекус, який не забере багато часу на приготування.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 7 хв

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Борошно – 100 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Натираємо на крупній тертці заздалегідь вимитий і очищений кабачок, віджимаємо сік і викладаємо отриманий інгредієнт у глибоку тарілку. Подрібнюємо часник і зелену цибулю, відправляємо їх до кабачка. Додаємо борошно, розпушувач, сіль, спеції і чорний мелений перець. Ретельно замішуємо тесті.

2. Розігріваємо сковороду. Вливаємо олію і викладаємо до нього кабачкові оладки. Обсмажуємо з обох боків до рум’яної скоринки, по 3 хвилини на кожну сторону.

3. Готові кабачкові оладки можна викладати в порційні тарілки і подавати до столу. Приємного апетиту!