Кабачкові оладки без яєць
Оладки з кабачків без використання яєць підходять для пісної і веганскої кухні, що робить страву ще більш практичним. Ідеальний ситний перекус, який не забере багато часу на приготування.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 7 хв
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Борошно – 100 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Натираємо на крупній тертці заздалегідь вимитий і очищений кабачок, віджимаємо сік і викладаємо отриманий інгредієнт у глибоку тарілку. Подрібнюємо часник і зелену цибулю, відправляємо їх до кабачка. Додаємо борошно, розпушувач, сіль, спеції і чорний мелений перець. Ретельно замішуємо тесті.
2. Розігріваємо сковороду. Вливаємо олію і викладаємо до нього кабачкові оладки. Обсмажуємо з обох боків до рум’яної скоринки, по 3 хвилини на кожну сторону.
3. Готові кабачкові оладки можна викладати в порційні тарілки і подавати до столу. Приємного апетиту!