Омлет з яєць і молока в мультиварці
Омлет з яєць і молока в мультиварці має деякі переваги порівняно з готуванням цієї страви в сковороді або в духовці. Він не підгорає, пропікається рівномірно і за рахунок приготування під кришкою, завжди виходить пишним. Готується омлет на програмі «Випічка», яка є у всіх моделях цього девайса. У цьому рецепті готуємо омлет з яєць і молока, але можна доповнити іншими інгредієнтами.
Час приготування: 30 хвилин.
Час приготування: 5 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Яйце С1 – 4 шт.
- Молоко – 200 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло – ½ ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. У посуд для омлетною маси розбити 4 курячих яйця і по особистому смаку посипати сіллю з чорним перцем.
Крок 2. Потім до яєць налити молоко і перемішати виделкою, не збиваючи, до однорідного стану.
Крок 3. В мультиварці включити програму «Випічка» на 20 хвилин і кілька хвилин прогріти чашу, так як в холодній чаші пишна текстура омлету не вийде. Потім чашу змастити шматочком вершкового масла, перелити в неї омлетну масу і закрити кришку.
Крок 4. По завершенні програми приготований омлет з яєць і молока акуратно перекласти на тарілку, нарізати порційними шматочками і сервірувати до сніданку гарячим. Приємного апетиту!