Омлет – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Омлет з яєць і молока в мультиварці

Омлет з яєць і молока в мультиварці має деякі переваги порівняно з готуванням цієї страви в сковороді або в духовці. Він не підгорає, пропікається рівномірно і за рахунок приготування під кришкою, завжди виходить пишним. Готується омлет на програмі «Випічка», яка є у всіх моделях цього девайса. У цьому рецепті готуємо омлет з яєць і молока, але можна доповнити іншими інгредієнтами.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 5 хвилин.

Порції: 2.

Склад:

  • Яйце С1 – 4 шт.
  • Молоко – 200 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло – ½ ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. У посуд для омлетною маси розбити 4 курячих яйця і по особистому смаку посипати сіллю з чорним перцем.

Крок 2. Потім до яєць налити молоко і перемішати виделкою, не збиваючи, до однорідного стану.

Крок 3. В мультиварці включити програму «Випічка» на 20 хвилин і кілька хвилин прогріти чашу, так як в холодній чаші пишна текстура омлету не вийде. Потім чашу змастити шматочком вершкового масла, перелити в неї омлетну масу і закрити кришку.

Крок 4. По завершенні програми приготований омлет з яєць і молока акуратно перекласти на тарілку, нарізати порційними шматочками і сервірувати до сніданку гарячим. Приємного апетиту!